Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok mondani pár ötletet esküvői ajándékkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Esküvőre megyek pár hét múlva. Azt kell tudni, hogy egy nagyon szűk körű esküvő lesz. Kilencen leszünk összesen, a barátom tesója házasodik. Fogalmam sincs mit tudnék adni nekik, 18 éves vagyok, ők azért idősebbek. Olyat szeretnék, amit tudnak is használni, de nem is olyan drága. (A vőlegénynek valami drágább italt gondoltam a menyasszonynak meg ékszert)2017. márc. 18. 15:04
1/10 anonim válasza:
egy válóperes ügyvéd névjegykártyája😄 Amúgy valami olyan dolgot vegyél aminek hasznát veszik, vagy esetleg szervezzetek le nekik egy nászutat
2/10 A kérdező kommentje:
:D sajnos a nászút már megvan nekik. A baj, hogy annyira nem ismerem őket, ezért is nehezebb. Valami konkrét ötlet ?
2017. márc. 18. 15:14
3/10 anonim válasza:
Fényképkeret, monogrammos törcsi.
4/10 anonim válasza:
1-es nagy volt. Ja az amúgy se árt. Mert úgyis válás lesz a vége ,szóval ne áldozz ve rá sok pénzt
5/10 kíváncsicska válasza:
Digitális képkeret.
Mi kaptunk olyant és nagyon jó.Egy nagyobb memóriakártya és a fontosabb képek a nappaliban folyamatosan váltják egymást
6/10 anonim válasza:
Én megkérdezném a barátomat, hogy szerinte mire van szükségük.
7/10 A kérdező kommentje:
Hat eloszor tole kerdeztem, aztan irtam ide, mivel nem tudott semmit mondani :D a kepkeretes jo otlet, koszi :)
2017. márc. 19. 20:24
9/10 anonim válasza:
digitális képkeretnek örülnék.
amúgy mióta vagytok együtt? Mert ha csak pár hónapja, én inkább udvariasan visszautasítanám a meghívást. A 9 fő az tényleg a legszűkebb család, valószínűleg csak illemből hívtak meg. (nem rosszból mondom, csak ez jutott elsőre eszembe)
10/10 A kérdező kommentje:
Masfel eve vagyunk egyutt :) eskuvos fenykep albumot vettem.
2017. ápr. 9. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!