Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan válasszam ki 1 évvel előtte az esküvő dátumát, hogy aznap tényleg ne legyen semmi gondunk?
Minden esküvővel kapcsolatos könyvben, füzetben, weboldalakon azt olvasom, sőt a kiállításokon is ezt javasolták, hogy majd 1 évvel a nagy nap előtt tűzzük ki a dátumot.
Igen ám, de honnan tudjam előre, hogy az jó nap lesz?
Az első és legkiszámíthatatlanabb probléma a menstruáció. Igen, van akinek nem probléma, nekem betegség miatt elég komoly dolog. Meg egyébként sem tudom garantálni, hogy nem vérzem össze egy pisilés alkalmával a ruhám...Mióta szedtem a fogamzásgátlót, az előtte teljesen pontos ciklusom állandóan csúszkál, 28-36 napokra jön meg.
A másik, hogy mi van ha betegek leszünk? Mi van ha pont nem lesz jó sokaknak valamiért? Pl.: sokan szülnek kb. akkor, vagy csecsemővel lesznek éppen, aki lebetegszik, vagy csak simán nem akarják másra bízni stb.
Vagy mondjuk (ne történjen ilyen), de esetleg egy haláleset bekövetkezik?
Konzultálj a nőgyógyászoddal, hátha tud vmi okosat.
A többin ne stresszelj, a vendégek kapják meg a meghívót 2-3hónappal előbb, így lesz idejük szabaddá tenni magukat. A betegségek ellen nincs mit tenni, de talán nem is lesz senki beteg, főleg nem olyan súlyosan, egy kis torokfájás miatt biztos nem hagynám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!