Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan válasszam ki 1 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan válasszam ki 1 évvel előtte az esküvő dátumát, hogy aznap tényleg ne legyen semmi gondunk?

Figyelt kérdés

Minden esküvővel kapcsolatos könyvben, füzetben, weboldalakon azt olvasom, sőt a kiállításokon is ezt javasolták, hogy majd 1 évvel a nagy nap előtt tűzzük ki a dátumot.

Igen ám, de honnan tudjam előre, hogy az jó nap lesz?

Az első és legkiszámíthatatlanabb probléma a menstruáció. Igen, van akinek nem probléma, nekem betegség miatt elég komoly dolog. Meg egyébként sem tudom garantálni, hogy nem vérzem össze egy pisilés alkalmával a ruhám...Mióta szedtem a fogamzásgátlót, az előtte teljesen pontos ciklusom állandóan csúszkál, 28-36 napokra jön meg.

A másik, hogy mi van ha betegek leszünk? Mi van ha pont nem lesz jó sokaknak valamiért? Pl.: sokan szülnek kb. akkor, vagy csecsemővel lesznek éppen, aki lebetegszik, vagy csak simán nem akarják másra bízni stb.

Vagy mondjuk (ne történjen ilyen), de esetleg egy haláleset bekövetkezik?

2017. febr. 9. 12:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezekkel nem tudsz számolni. Nekünk május közepén lesz, most gondold el, akkor még az időjárás miatt is aggódhatok...

Egyébként, aki szerint felesleges 1 évvel előre... Mi egy aranyos kis étteremben tartjuk, semmi nagy fanfár meg ilyenek, de így is az eredetileg kinézett időpont már foglalt volt, pedig mondhatni 365 nappal előtte történt az érdeklődés (a lánykérés másnapján már kezdtük a szervezést).

Nálunk 60 fő lesz, az még nem egy nagy tömeg, a család és a közeli baráti kör+párjaik- egyébként, ha ilyen kis létszámban tartod, a legfontosabbakat hívod meg, akkor azért számíthatsz rá, hogy hacsak valami nagy dolog nem történik, akkor megoldják és eljönnek. A haláleset meg valóban nem kiszámítható, nekem apukám az eljegyzés bejelentését követő két hétben halt meg. Nem is tudom, mit csináltam volna, ha az esküvő előtti két hétben történik ez.

A menstruációval kapcsolatban egyébként nekem is volt ilyen (kissé durvább- 14 napra meg utána 56 napra meg hasonló vicces események, totál kiszámíthatatlanul), elmentem nőgyógyászhoz, és valami növényi kivonatos bogyókat írt fel, egyből rendbe is hozott, azóta mint a svájci óra. Szóval érdemes lenne látogatást tenni orvosnál, az is lehet, hogy tud segíteni.

Amúgy, amennyi pénzt és időt és energiát már beleöltünk ebbe a nagy napba, leprásan is elmennék már és igenis jól érezném magam.

De az ilyen dolgokon kár stresszelni, kár aggódni. Bízz magatokban, bízz a meghívottaitok jó szándékában, és reménykedj, hogy minden simán megy majd. Nem lehet mindenre felkészülni, ilyen alapon azon is aggódhatnál reggelente, amikor munkába indulsz, hogy vajon elüt-e a villamos.

2017. febr. 9. 12:40
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
3# gőzöd sincs az egészről. Meg lehet szervezni pár hét alatt is egy esküvőt, de az olyan is lesz, és nem akarok ezzel senkit megbántani. Ha te szeretnéd kiválasztani a helyszint és a szolgáltatókat akkor nem fog menni. Fél évvel előbb sem tudhatod mi lesz, úgyhogy teljesen mindegy. Amúgy sem bírom ezt a hozzá állást, hogy ki tudja mi lesz még...Ha megszervezem és beírom a naptaramba akkor az és kész, ahhoz alakítom a többi programot. Nyilván van amit nem lehet befolyásolni.
2017. febr. 9. 13:27
 13/21 A kérdező kommentje:

"Amúgy, amennyi pénzt és időt és energiát már beleöltünk ebbe a nagy napba, leprásan is elmennék már és igenis jól érezném magam. "

Ezen tök jót nevettem. :D

Igazából a menstruáció a legfontosabb kérdés, amin agyalok. A többit el tudom engedni, ahogy ti is írtátok, csak példának hoztam fel, mert biztos, hogy másoknál is lehettek ilyen nehezítő tényezők, és számomra ez teljesen homály volt, hogy mi alapján szokták ezt kitűzni.

A nőgyógyászt mindenképp meg fogom kérdezni a dologról, hogy vész esetén el tudjuk-e tolni, vagy valahogy beállítani, hogy újra pontos legyen. Mert nekem erős fájdalmaim vannak, nem a betét cserélgetése a legnagyobb problémám. És szeretnék a saját esküvőmön odafigyelni, átérezni a dolgokat, nem csak műmosollyal a petefészkembe nyilalló fájdalomra gondolni.

2017. febr. 9. 13:47
 14/21 anonim ***** válasza:
78%

Neked egy rokonod, barátod se dolgozik, mindenki csak ül otthon és rohadtul ráér az év minden napján, vagy mi?

2017. febr. 9. 16:17
 15/21 anonim ***** válasza:
49%

"Az első és legkiszámíthatatlanabb probléma a menstruáció. "

Tévedsz, a legkiszámíthatatlanabb az időjárás.

Ha egy héttel az esküvő előtt tűzöd ki a napját, akkor is a) megjöhet, b) bárki megbetegedhet, c) jöhet rá bárkire a szülés d)halhat meg akárki e)lehet égindulás.

2017. febr. 10. 13:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Bárki bármikor beteg lehet a vendégek közül,nem lehet előre felkészülni semmire se,se esküvőre,se programra,se kirándulásra

se a holnapra nincsen olyan hogy biztos!

Kívánok nektek a legjobbakat,sok boldogságot! :)

Ha még se jó az adott időpont le lehet mondani el lehet tolni másik napra is az esküvőt ,

remélem úgy alakul ahogy szeretnétek boldog lesz az a nap

ne aggódj ezen,sok sok boldogságot kívánok! :)

2017. febr. 11. 14:50
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
#7: Ez a világon mindenhol így működik. A népszerű szolgáltatók évekre előre le vannak foglalva.
2017. febr. 11. 17:15
 18/21 anonim ***** válasza:
A menstruációt simán el tudod tolni, ha fogamzásgátlót szedsz. Nem egészséges, de szerintem ilyen fontos alkalomra simán belefér, nekem nem volt utána gondom belőle. :)
2017. febr. 19. 16:01
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem szedhetem a bogyót sajnos.
2017. febr. 20. 10:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Bocsi, úgy értelmeztem még mindig szeded! Úgy tudom a nőgyógyász tud felírni egyszeri gyógyszert is, ami eltolja a menstruációt, bár ezt még nem próbáltam, úgyhogy nem sokat tudok róla. Mindenesetre szerintem kérdezd meg, csak találtok valami megoldást.
2017. febr. 20. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!