Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma megyünk időpontot kérni a polgárira, aznap lelehet fixálni a pontos dátumot? Vagy, hogy megy ez?
Igen...
Legyen nálatok anyakönyvikivonat, érvényes személyi..
Nyilatkozni kell még ahzasság után viselt névről, és a leendő gyerekeitek vezetéknevéről is.
Nálunk már az esemény menetét is lefixáltuk akkor. Kaptunk csekket (mivel házasságkötőteremben lesz hivatali időn kívül)
A lényeg, hogy addigra be legyen fizetve...ráér..
Nekünk 12700ft volt...
Májusban jelentkeztünk be, októberben lesz, és előzőhónapban fizettük be, kaptunk levélben értesítőt, hogy megérkezett a befizetés, ezen meglepődtem:)
Igazából elég abban a hónapban is..én nem akartam elfelejteni:P
Köszönöm a válaszaitokat! Sokat segített!
Akkor szerencsére ráérünk majd fizetni!
Mi viszont vihetünk saját zenét...
Krdezték még:
Lesz-e valami plusz szertartás (gyertya gyújtás, homoköntés...stb)
Együtt vonulunk-e be, vagy engem más kísér be. Vagy előszőr a vőlegény megy -e be valakivel (nővér, édesanya...stb)
Szeretnénk-e pezsgőzést
Lesz-e szülőköszöntés
Szeretnénk-e valamit, amit elmondjon a szertartáskor (pl elhunyt szülő esetén)
Lesznek-e koszorúslányok
Lesz-e gyűrűhúzás (ez sem kötelező). Ha lesz, akkor ki adja oda a gyűrűt...(kislány, vagy ő vigyázzon rá..)
Lesz-e videós...
Mikor lehet menni termet díszíteni...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!