Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire divat ma Magyarországon az "amerikai" stílusú esküvő?
Figyelt kérdés
Én személy szerint rosszul vagyok mindenféle magyar mulatós, vagy cigányzenétől. Emiatt érdekelne, h. mennyire divat itthon az a fajta esküvő, amikor csak valami lágyabb zene szól (mondjuk jazz), egy vacsora van és kész.2010. máj. 6. 18:16
31/31 anonim válasza:
Én sem szeretem a mulatós zenét, voltám ilyen esküvőn, és nagyon nem tetszett. De én kb úgy képzelem el mint a 200 éves emberben (ha látta valaki). Szertartás, vacsi, tánc. De nem asztalon, hanem lassúzás férjjel, apával, stb, vendégek is a párjaikkal. Szerintem ez a szép esküvő, és mindenki tud táncolni, szolidan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!