Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire divat ma Magyarország...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire divat ma Magyarországon az "amerikai" stílusú esküvő?

Figyelt kérdés
Én személy szerint rosszul vagyok mindenféle magyar mulatós, vagy cigányzenétől. Emiatt érdekelne, h. mennyire divat itthon az a fajta esküvő, amikor csak valami lágyabb zene szól (mondjuk jazz), egy vacsora van és kész.
2010. máj. 6. 18:16
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

"Sok mindennel nem értek egyet az amerikai "kúltúrát" illetően, de azt speciel nem értem, hogy miért kultúrszenny, ha valaki csendesebb, szolidabb esküvőt szeretne, annak ellenére, hogy magyarországi."

Igen, erről van szó. Nem arról van szó, h. hambugert akarok a vendégekkel etetni. Csak egy csendesebb, meghitebb és "előkelőbb" esküvőt szeretnék.

2010. máj. 6. 18:35
 12/31 anonim ***** válasza:
77%

18:32-es vagyok, még annyit hozzátennék, hogy nekünk egy elegáns étteremben volt az esküvőnk, ahol végig jazz-lounge zene szólt (megjegyzem, élő), és egyáltalán nem volt ciki.

Annak volt ciki, aki egy ilyen környezetben nem tud viselkedni, nem tud táncolni, és csak úgy érzi jól magát egy esküvőn, ha vedelheti a töményet, aztán táncnak álcázva jól megrángat minden nőt. Na, az ilyen vendégek valóban nem érezték olyan jól magukat, de a többség nagyon jól szórakozott, és ami a lényeg, hogy nekem és a férjemnek is nagyon jól telt. Végül is a mi esküvőnk volt.

2010. máj. 6. 18:37
 13/31 anonim ***** válasza:
56%
Nem is értem mi a baj, szerintem és a többi ismerősöm szerint is a mulatós meg az ilyesmi zenék a cikik...
2010. máj. 6. 18:43
 14/31 anonim ***** válasza:
41%
Azért "kultúszenny", mert lehet az itt hagyományos keretek között is visszafogottabb, nyugodtabb esküvőt szervezi, a kérdezőnél viszont úgy tűnik, h egy az egyben átakarja venni a TV-ben látottat,Amerikában nincsenek igazi hagyományok, népszokások, mert egy mesterséges ország, ahol különböző népek alakítottak ki egy mesterséges identitást, és köré épülő szokásokat, és sajnos ez kezd terjedni a világban....TV-ban látott amerikai esküvő, aztán a gyereknek Dzsásztin vagy Kevin lesz a neve, akivel utána a Mc Donald's-ba megyünk ebédelni, utána meg ünneplünk Halloween-t, Valentin napot, és karácsonykor a Jézuska helyett santa claus-t várjuk....nekem ez a fő problémám ezzel.Ha nem teszik ez a típusú zene neked, akkor nem kell rögtön amerikai esküvőt csinálni, mert akkor csinálhatnál mondjuk albán esküvőt is, ott albán zen szólna, és nem kellene elviselned a magyar mulatós zenéket egész este, nem?! :)Szerintem nem az a fő ok itt, h nem szereted ezt a zenét, hanem van vmi más problémád az esküvővel.....
2010. máj. 6. 18:49
 15/31 anonim ***** válasza:
44%
És ez neked miért fáj? Miért kell mindent magyarul csinálni mert különben szemetek vagyunk? Nem ettől leszel magyar... Sőt egyáltalán nem kötelező nagy hazafinak lenni... Nekik meg lehet hogy mi vagyunk a kultúrszenny... Meg érdekes módon amilyen sz*rok mégis ők vitték többre... A neveiket sem tudom miért csúfolják mindig... Szerintem smmi baj nincs velük. Ez csak irigység és beszűkültség... Nekem soha eszembe sem jutott hogy ronda mulatós meg cigány zene legyen az esküvőmön és hogy ciki lenne másmilyet tartani... Sőt hogy mit ne mondjak, mindig a tv szennyének, cikinek tarottam az ilyen mulatós zenés műsorokat... Biztos velem van a baj.
2010. máj. 6. 18:54
 16/31 anonim ***** válasza:
70%
Ez mitol amerikai??Jobban hangzik?Olyat csinalok amilyen nekunk tetszik es kesz!Ettol meg magyar marad az eskuvo.
2010. máj. 6. 18:58
 17/31 A kérdező kommentje:

Az amerikai csak onnan jött, h. egyszerűen csak amerikai filmekben láttam hasonló stílusú esküvőt. És arra voltam kíváncsi, h. ez ma Magyarországon működik-e.

Te kiforgatod ezt az egészet, és túlzásba viszed, sőt analizálsz is, pedig nem is ismersz.

Egyszerűen egy csendes esküvőt szeretnék, ahol nincs menyecsketánc, meg tányértörés, és hangos dajdalozás, részeg vonatozás stb. Erre hoztam fel az amerikai stílust, mert az ottani esküvő hasonlít ahhoz, amit szeretnék. Engem nem érdekel tovább amerika, nem adnék a gyerekemnek amerikai nevet, és imádok főzni, így a gyerekeimet sem vinném gyorsétterembe. De ez nem tartozik a témához. Nem tudom, miért következtetsz ilyen ostobaságokra azonnal.

2010. máj. 6. 19:07
 18/31 anonim ***** válasza:
72%

Nem ettől lesz valaki Magyar, mert valaki annak születik vagy nem, de itt nem is ezen van első sorban a hangsúly, hanem, hogy Amerikában minden le van egyszerűsítve, theát gagyi...Amerikában vannak helyek, ahol összeadnak 5 perc alatt, ha bemutatod a személyidet pl.....

"Mégis többre vitték....." ...gazdaságilag biztos, de a kultúrát, művelődést illetően messze nem, a nevekkel pedig a maguk környezetében semmi probléma nincsen, de amiko Magyarországon valakit Dzekszönnek hívnak, az szerintem borzalmas....és itt is ugyanaz az effektus, mint az eredeti témánál az esküvőnél, valaki látta hogy az xy sorozatban a szimpatikus főhőst Hozé Ármándo Rodrigez-nem hívják, akkor legyen a gyerek is az.....és ez benne a gagyi, ez olyan, mint a giccs, a néphagyomány, és a művészet közötti különbség.

Egyébként továbbra fönntartom, hogy ha csak a zene a probléma, akkor miért nem rendeltek valami más zenekart, mondjuk arab, vagy albánt, vagy az is túl sz*r zene? Különben vannak magyar, hagyományos, esküvői zenék is, nem csak ilyen technó-lagzi slágerek.

2010. máj. 6. 19:14
 19/31 anonim ***** válasza:
83%
Nah látod, mégiscsak nem a zene a probléma, hanem, hogy nem szeretnél nagy fölhajtást, és akkor az nem egy amerikai títusú esküvő, hanem egyszerűen egy egyszerű esküvő.
2010. máj. 6. 19:19
 20/31 anonim ***** válasza:
27%
Én megértem a kérdezőt, voltam igazi magyar falusi esküvőn, és borzalmas volt.
2010. máj. 6. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!