Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire divat ma Magyarországon az "amerikai" stílusú esküvő?
"Sok mindennel nem értek egyet az amerikai "kúltúrát" illetően, de azt speciel nem értem, hogy miért kultúrszenny, ha valaki csendesebb, szolidabb esküvőt szeretne, annak ellenére, hogy magyarországi."
Igen, erről van szó. Nem arról van szó, h. hambugert akarok a vendégekkel etetni. Csak egy csendesebb, meghitebb és "előkelőbb" esküvőt szeretnék.
18:32-es vagyok, még annyit hozzátennék, hogy nekünk egy elegáns étteremben volt az esküvőnk, ahol végig jazz-lounge zene szólt (megjegyzem, élő), és egyáltalán nem volt ciki.
Annak volt ciki, aki egy ilyen környezetben nem tud viselkedni, nem tud táncolni, és csak úgy érzi jól magát egy esküvőn, ha vedelheti a töményet, aztán táncnak álcázva jól megrángat minden nőt. Na, az ilyen vendégek valóban nem érezték olyan jól magukat, de a többség nagyon jól szórakozott, és ami a lényeg, hogy nekem és a férjemnek is nagyon jól telt. Végül is a mi esküvőnk volt.
Az amerikai csak onnan jött, h. egyszerűen csak amerikai filmekben láttam hasonló stílusú esküvőt. És arra voltam kíváncsi, h. ez ma Magyarországon működik-e.
Te kiforgatod ezt az egészet, és túlzásba viszed, sőt analizálsz is, pedig nem is ismersz.
Egyszerűen egy csendes esküvőt szeretnék, ahol nincs menyecsketánc, meg tányértörés, és hangos dajdalozás, részeg vonatozás stb. Erre hoztam fel az amerikai stílust, mert az ottani esküvő hasonlít ahhoz, amit szeretnék. Engem nem érdekel tovább amerika, nem adnék a gyerekemnek amerikai nevet, és imádok főzni, így a gyerekeimet sem vinném gyorsétterembe. De ez nem tartozik a témához. Nem tudom, miért következtetsz ilyen ostobaságokra azonnal.
Nem ettől lesz valaki Magyar, mert valaki annak születik vagy nem, de itt nem is ezen van első sorban a hangsúly, hanem, hogy Amerikában minden le van egyszerűsítve, theát gagyi...Amerikában vannak helyek, ahol összeadnak 5 perc alatt, ha bemutatod a személyidet pl.....
"Mégis többre vitték....." ...gazdaságilag biztos, de a kultúrát, művelődést illetően messze nem, a nevekkel pedig a maguk környezetében semmi probléma nincsen, de amiko Magyarországon valakit Dzekszönnek hívnak, az szerintem borzalmas....és itt is ugyanaz az effektus, mint az eredeti témánál az esküvőnél, valaki látta hogy az xy sorozatban a szimpatikus főhőst Hozé Ármándo Rodrigez-nem hívják, akkor legyen a gyerek is az.....és ez benne a gagyi, ez olyan, mint a giccs, a néphagyomány, és a művészet közötti különbség.
Egyébként továbbra fönntartom, hogy ha csak a zene a probléma, akkor miért nem rendeltek valami más zenekart, mondjuk arab, vagy albánt, vagy az is túl sz*r zene? Különben vannak magyar, hagyományos, esküvői zenék is, nem csak ilyen technó-lagzi slágerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!