Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Templomi szertartásra (nem lagziba! ) ha 2 kollégát hívok csak el a 7-ből, az bunkóság? Részletek lent.
Köszi a választ. Írtam, hogy SEMMILYEN lakodalom nem lesz.
Nekem az a gondom, hogy tolakodónak erzem, hogy olyan emberekkel tudassam az esküvőt, akikkel semmilyen kapcsolatom nincs. Egy osztályon vagyunk, nem egy irodában, de munkakapcsolat sincs olyan sok.
Hülyének neznenek, hogy mit tolakodom én.
Kivétel a ket kollega, velük kicsit közelebbi a viszony.
Kérlek, olvassátok el a kérdést, mert leírtam, hogy nem lesz lagzi, most már hadd ne irjam le többször. :) De mindenkinek köszi!
Oké, de ezt meg te tudhatod.
Nálunk 7-en vagyunk egy osztályon, bár 3 irodában vagyunk, de szoros a munkakapcsolat és mindennap váltunk néhány szót. Nyilván az egész folyosót nem hívnám meg, de őket igen.
De ez nálunk van, magamból indultam ki. Más irodában nem tudom, hogy néz ez ki.
Mi megbeszéltük, hogy nem hívunk munkatársakat, mert mindkettőnknek elég sok (legalább 20-25) közvetlen kollégánk van és ez pénzben elég sok lenne, DE ha nem számítana a pénz és lehetőségem is lenne rá, akkor sem szeretnék nagy felhajtást és a legszebb napomon látni olyan embereket, akiket egy sima hétköznap se viselek el.. néhány fő van csak, akiket nem bírok, de rosszban velük sem vagyok, mégis frusztrálna, ha ott lennének. Csak a legjobb barátok, család, és a szűk rokonság. Így tényleg azokkal lehetek, akiket igazán szeretünk. :)
A munkahelyen pedig elég jóban vagyok mindenkivel azt a pár főt leszámítva, sőt mondhatni barátaim is vannak, de a sértődés és a harag elkerülése végett inkább őket sem hívom meg, megbeszéltük, teljesen megértették. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!