Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a gáz?
Az általánosban és a gimiben volt egy legjobb barátnőm, akivel nagyon szoros volt a kapcsolatom, viszont mikor összejöttem az első párommal, ő ezt nehezen tolerálta...
Akkortájt ő is szerelmes volt egy évfolyamtársunkba, de ott hamar kiderült, hogy a srác inkább csak szexkapcsolat céljából van vele, míg az én kapcsolatom teljesen más volt...igazi első szerelem...
A lényeg, hogy sokat veszekedett velem a barátnőm, olyanokon problémázott, hogy miért nem aludhat ő nálam? Miért nem megyek vele minden szombaton csajos buliba? Hogyhogy fontosabb a barátom szülinapja, mint a közös program stb...
Nyilván az exem sem jött ki vele jól, így én mind a kettőtől kaptam az osztást...érettségizni 38kg-ra lefogyva mentem, annyira megviselt ez a kettős helyzet...
Alig vártam az egyetemet...a lánnyal 2 évre szinte teljesen megszűnt a kapcsolat, utána néha beszéltünk telefonon és találkoztunk párszor...de ezek már csak ilyen sablonos "jópofizós" szituációk voltak, nem igazi barátságból fakadó...
Tavaly volt az esküvője, és meghívott rá, de úgy döntöttem nem megyek el...
Évek óta nem láttam, a páromat nem is ismeri, és olyan egy erőltetett dolognak éreztem az egészet...miután elmondtam, hogy nem tudok elmenni a lánybúcsúba, lemondta inkább az egész lánybúcsút, mindezt úgy megfogalmazva, hogy minden részvevő érezze, hogy ez bizony valaki miatt történt...és, hogy szegény menyasszony...megint a bűntudatra apellált, de ezúttal nem ért célba, látszólag nem vettem magamra, bár azért legbelül rosszulesett, hogy rám akarja kenni, miközben rajtam kívül 15-en boldogan mentek volna...
Ezután már féltem, hogy mi lesz, ha megtudja, hogy az esküvőre sem megyek...hát kiakadt, sőt erőszakosan hajtogatta, hogy nem baj ha vizsgázom aznap, az se baj, ha este 10-re érünk oda, de menjünk! Mondtam, hogy nem tudunk, pont...
Természetesen megsértődött, de kiheverte hamar, főleg miután megtudta, hogy idén nálunk is esküvő lesz...kérdésekkel bombáz, hogy mi, hogy lesz?
Nem fogom meghívni...de valahol bánt a dolog, hogy megint az én lelkiismeretem fog megszólalni...szerintetek hülyeség ezen kattogni?
mondjuk nem értem, ha 2 éve nem beszéltk, akkor miért hív meg?
gondolo ajándékra számít
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!