Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak simán elmész egy anykönvezetöhöz 2 tanúval az
kb mennyibe kerül? Semmi ilyen extra csak, hogy
összeagyon.
11/20 A kérdező kommentje:
Aki azt kérdezi,hogy a babának igy milyen példát mutatunk.Tudod inkább legyen egy ilyen ,mert nem mindenki engedheti meg magának és szerintem hülyeség a nagy felhajtás és persze felesleges pénzkidobás.Majd ha neked is lesz gyereked vagy van nemtudom meg 300ft összegü cekket kell befizetned minden hónapba majd te is elgondolkoznál milyen esküvöt szeretnél ha még nemvolt.És én inkább mindent megadok a gyereknek mint,hogy nagy esküvöm legyen.
12/20 A kérdező kommentje:
Egy helyesírási szótárt mindenképp szerezz be,szerintem erre gondolt.De úgy látszik hiába a szarkazmus....
2010. máj. 6. 14:39
Szia!
Így ingyenes és kb. 2 hónapja voltam ilyen esküvőn tanú és az anyakönyvvezetőnek adtam egy 5000-est a fáradozásaiért.(mert szombaton volt)
2010. máj. 6. 14:42
15/20 A kérdező kommentje:
Nemtudom hoooooooooooooogy barmok minnnnnnnnnnnnnnnek irnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16/20 A kérdező kommentje:
Köszi azoknak akik normálisan válaszoltak!!!!!!
Igen arra, de még ahhoz is hülyék, hogy leesett volna nekik :D
2010. máj. 6. 15:20
Mi 2 éve esküdtünk lényegében 2 tanúval gyorsított eljárásban, szerdán kértünk a jegyzőtől engedélyt rá, pénteken esküdtünk, semmi fakszni nem volt, így semmibe nem került. Különben nem tudom meddig kell várni nem gyorsítottan. Aztán 3 hónap múlva tartottunk egyházi esküvőt, plussz "kert partit", így mindenkinek teljesült a vágya, aki haccacárét akart, meg aki csendeset is...
2010. máj. 7. 11:24
Amíg ide kiírtad a kérdést, addig nyugodtan rákereshettél volna te is...elvégre a Te esküvőd,...na mind1.
Aki azt kérdezte, hogy a babának is ezt a példát fogjátok-e mutatni, nyílván nem az esküvő egyszerűségére célzott, hanem a helyesírásodra...de ha még a célzást is magyarázni kel...
2010. máj. 13. 18:41
azért valami kisebb tortát lehet venni vagy sütni, meg mellé valami finomat főzni, és otthon hívni vendégeket, ünnepelni, még ha nem is hagyományosan.
az én szüleim is úgy házasodtak össze, hogy 6 éves voltam, ott ültem, 2 tanú, a tanú gyerekei, igen, és anyám hasába ott volt a húgom. Farmerbe meg kismama ruhába adták őket össze, meg is lehet nézni a házasságuk is milyen összecsapott, bár a mai napig együtt vannak. Van jó és rossz oldala is.:)
2010. máj. 14. 11:38
Kapcsolódó kérdések: