Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak simán elmész egy anykönvezetöhöz 2 tanúval az kb mennyibe kerül? Semmi ilyen extra csak, hogy összeagyon.
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 14:00
2/20 anonim válasza:
Az esküvő ebben az esetben teljesen ingyenes. Ha már mondjuk még két ember menne veletek,akkor a terembérletet kell fizetni. Így semmi ktg nemlesz, kivéve ha nem gyorsítottra kéritek, az pár ezer Ft, nem sok, de mennyi pontosan nem tudom.
4/20 A kérdező kommentje:
az tök jó köszönöm!!!Van már egy babánk és azért gondoltam erre meg ugye a mai világba:)
2010. máj. 6. 14:08
5/20 anonim válasza:
"agyon" ... szegény anyanyelvünk ...
6/20 anonim válasza:
meg szegény baba. neki is ezt a példát fogjátok mutatni?
7/20 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem kioktatást kért. Erkölcsileg mi rossz van abban, ha így házasodnak össze?! (Egy normális lagzi vagyonokba kerül mostanában.) A boldogságot és a családi összhangot nem egy papír fogja eldönteni!
8/20 anonim válasza:
de elöbb be kell jelentkezni és 1 hónap türelmi idő van, ameddig ellenőriznek mindenfélét, meg ameddig ti is meggondolhatjátok magatokat.
9/20 anonim válasza:
Ezt a várakozási időt eltörölték.
Vagy már megint visszahozták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!