Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti hogy oldottátok meg olcsón...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy oldottátok meg olcsón és szépen, hogy az esküvői meghívóitok névre szóljanak?

Figyelt kérdés

Példák, hogy mire gondolok:

Meghívó Kis József és családja részére

Kovács Béla és párja részére

Tóth Lili és kísérője részére

...

A legtöbb cég "egyenmeghívókat" nyomtat. A jegyespár nevei rajta vannak, de amúgy semmi személyes.

Kézzel ráírva nem tudom, hogyan mutatna....

#esküvő #meghívó #barkácsolás #spórolás #kreatív #személyes meghívó #névre szóló meghívó
2017. jan. 24. 14:51
1 2
 11/16 anonim válasza:

Én tőle rendeltem meghívót: myprintablemiracles.etsy.com és nagyon elégedett voltam.

Igaz, hogy főként szülinapi meghívókat árul, de van pár szép, esküvői cucca is.

Amit látsz árat, az a személyre szabási költség, és e-mailben kapod meg a file-t (file-okat), amit te nyomtathatsz ki. Magyar a csaj amúgy. Szerintem írj neki nyugodtan, hogy mennyiért vállalná azt, hogy x db. nevet pluszban felír a meghívókra!

2017. jan. 25. 07:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a 10. hozzászólásban írt ötleted baromi jó!
2017. jan. 25. 08:32
 13/16 anonim ***** válasza:
39%

#5-ös vagyok:

Én legjobban Indesign-ban szeretek dolgozni, de akinek bonyolult, az csinálhatja Illustrator-ban is. Ne adj Isten még Corel is jó, akinek van türelme szenvedni vele.

A tervezési díjat nem nevenként szokták felszámolni, azt általában egy Excel, vagy csv fájlból berántja minden, még a RIP programok egy része is.

Otthoni nyomtató is felejtős, egyrészt nem lesz olyan szép, másrészt azok egy szép műnyomó kartont nem fognak elvinni, harmadrészt a legdrágább megoldás nyomtatási költségben.

2017. jan. 25. 08:39
 14/16 anonim ***** válasza:

[link]

Mi innen rendeljük, és névre szólóan fogják elkészíteni, van olyan meghívó, ami mindennel együtt 260ft-ba kerül (nyomtatás, boríték, áfa benne van ebben az árban)

2017. jan. 26. 20:42
 15/16 anonim válasza:

www.eskuvosziget.hu

Mi innen rendeltük, egyedit készítenek ha kell minden darab más. Nincs se szerkesztési díj, se nyomdai felár, se semmi, ha felmész a webáruházba akkor minden annyiba kerül ami ott van íg yjól lehet kalkulálni vele. Mi megjártuk korábban mással, szóval tapasztlatból mondom, rájuk számíthatsz.

Ja és mi innen rendeltük a köszönetcsokikat is, névvel ellátva, így ültetőként használtuk őket, ami egybe köszönetajándék is. Ez jól passzolhat az egyedi meghívókhoz is. Bármilyen színűre kérheted, felár nélkül az esküvő színhez igazítják. Csak jó tapasztalataim vannak velük.

2017. febr. 20. 20:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem simán írjátok rá a borítékra, max megkérsz vkut, aki szépen ír.

Én nem írnám tá, hogy xy és kísérője, ha egyedülálló, lehet nincs kit vinnie és kényelmetlenül érezné magát, inkább szóban említsétek meg, ha szeretne nyugodtan vigyen valakit magával.

2017. febr. 21. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!