Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az az 5 dolog, ami kell hogy egy menyasszonyon legyen?
Figyelt kérdés
Valami:
1. Régi
2. Új
vagy hogy is van ez?
2010. máj. 6. 11:27
1/21 anonim válasza:
valami új,valami régi,valami kék,valami kölcsön
az 5.re nem emlékszem
2/21 anonim válasza:
Én négy dologról tudtam csak, amit az előttem levő felsorolt.
3/21 anonim válasza:
Én is csak négyet tudok! Valami régi, valami új, valami kölcsön, és valami kék.
4/21 anonim válasza:
Es ez ,miert kell?En meg nem hallottam:-)Igaz en kulfoldon elek regota!De ez miert kell?Valami baboa lenne?A menyaszony szerencseje vay miert?De ez klonoen tetszik,ha menyaszony lezek eni befogm tartani:-D 22L
5/21 anonim válasza:
Az angolszász hagyományok szerint kötelező az esküvő alkalmával valami régi, új, kék és kölcsönbe kapott ruhadarab viselete. A „régi" egyértelműen a boldog hajadon éveket szimbolizálja, az „új" pedig azt, hogy az egybekelést követően egy új szakasz veszi kezdetét a lány életében. A „kék" (általában harisnyakötő) a menyasszony örök hűségének jelképe. A kölcsön kapott szerzemény pedig a szerelmet szimbolizálja.
6/21 anonim válasza:
A 12:38nak
Mert Amerikában nagy divat és mi szeretjük majmolni Amerikát. Ez folyik minden holywoodi borzalomból.
7/21 anonim válasza:
Valóban csak a korábbi 4 dolog "kell". Amerikához pedig ennek SEMMI köze!
8/21 anonim válasza:
Én is úgy tudom ahogy előtem már leírták hogy valami uj valami régi valami kék és valami kölcsön!
9/21 anonim válasza:
Something old, something new, something borrowed, something blue
10/21 anonim válasza:
Pedig sok köze van Amerikához,ott szokás. És a sok hülye amerikai filmből veszik ezt az ötletet is,mint a nagy lány meg legénybúcsút is,és még lehetne sorolni a többit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!