Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek nem nyomorékság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem nyomorékság ilyen filmet csináltatni?

Figyelt kérdés
[link]
2017. jan. 6. 14:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. jan. 6. 14:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos maga az otlet de a zene valasztas remes.
2017. jan. 6. 14:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Profi munka, nekem nagyon tetszik az egész, csak magát a lényeget, hogy mutassuk meg a világnak hogy mennyire imádjuk egymást, giccsesen, felvágva, ez ami irritál.
2017. jan. 6. 14:46
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Esküvői videó mindig is volt,csak a netre kitenni az a nyomorékság. A családra tartozik az ilyesmi.
2017. jan. 6. 14:48
 5/12 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem aranyos, és jól van megcsinálva, nekem is annyi a fura benne, hogy publikusan osztják meg, inkább a családra, barátokra tartozik.

Bár esküvőt szervező pároknak meg tök jól jöhet, lehet ötleteket meríteni az ilyenekből. Szóval tulajdonképpen nincs gond vele.

2017. jan. 6. 14:56
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
Csak belenézegettem, de aranyos videó, nem értem mi lenne ebben a nyomorékság. Azért házasodtak össze, mert szeretik egymást, nyilván a videóban is ezt akarták megmutatni. Nem kellene mindenben a rosszat keresni, Kérdező.
2017. jan. 6. 15:01
 7/12 anonim ***** válasza:
39%
Igen, nyomorékság, magamutogatás, aki igazán boldog, annak nem kell ezt a mások képébe belenyomni, bizonygatni.
2017. jan. 6. 15:25
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

Ha jobban megnezitek, akkor ezt nem a filmen lathato par kozolte az egesz vilaggal, hanem a ceg, aki a filmet keszitette. Ugyanigy megnezheto egyeb parok eskuvojerol keszult tobb film is.

Attol fuggoen, hogy milyen szerzodest irtak veluk ala, a cegnek joga lehet az altaluk keszitett filmeket nyilvanosan megosztani, hirdetesi vagy egyeb celbol. A legtobb profi videos, es fenykepesz is ilyen feltetelekkel szokott altalaban dolgozni.

2017. jan. 6. 15:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem nyomorékság, csak senkit nem érdekel a rokonokon és esetleg pár menyán kívül aki éppen videóst vagy ötleteket vadásznak.
2017. jan. 6. 18:56
 10/12 anonim ***** válasza:
37%
Általában a videó készítője teszi közzé referenciaként, ez benne van a szerződésbe. Másrészt nekem nem fáj más boldogsága. Én szeretem megnézni az ilyen videókat az ismerőseimről, rokonokról. Ha pedig valamilyen oknál fogva nem vagyok rá kíváncsi akkor nem nézem meg és tovább görgetek. Szerintem az a nyomorék aki nem bírja elviselni hogy valaki boldog. Amúgy a kisfilm egy összevágott rész az esküvői videoból. Nem értem miért lenne nyomorékság. De sok irigy ember van.
2017. jan. 7. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!