Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol érdemes esküvői meghívót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes esküvői meghívót csináltatni?

Figyelt kérdés
Jó lenne, ha már lenne hozz kész sablon. Láttam néhány webáruházat, de félek, hogy ami képen jól néz ki, élőben lehet nem annyira jó, nem tetszik pl a papír vagy akármi... Tudtok tanácsot adni?
2016. márc. 24. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
A webáruházaknak van üzlete is legtöbbször. Érdemes elmenni és személyesen megnézni. Macerás a mászkálás, ha messzebb laksz, de össze kell kötni más programmal :)
2016. márc. 24. 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi a pramoncard-nál csináltattuk. Nagyon szép lett. Ki lehet választani, hogy milyen legyen a papír, a minta, a masni színe, vastagsága, stb.
2016. márc. 24. 16:57
 3/6 A kérdező kommentje:
És nektek kb. hány Ft/darabra jött ki?
2016. márc. 24. 17:04
 4/6 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Ha mindent kiválasztottátok akkor csinálnak egy mintát, aztán ha jóváhagytátok gyártják is. Nekünk be se kellett menni email-en keresztül intéztük aztán személyesen mentünk el érte de ki is hozzák, ha azt választod. És nem is volt olyan drága. 550 Ft/db ha jól emlékszem. Plusz egyszeri 3200 ft tervezési költség.
2016. márc. 24. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Megnéztem neked, 580ft/db. Összesen 32600 Ft-ba került az 50 db meghívó. De tenyleg nagyon szép, szerintem legalabbis 😃 Neten meg tudod nézni milyenek vannak. Sok boldogságot 😊
2016. márc. 24. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha tenyleg szepet szeretnel, menj el egy grafikushoz.
2016. márc. 28. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!