Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy zajlik egy olyan esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy zajlik egy olyan esküvő ahol az ara várandós?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A problémám a következő: Várandós vagyok a második gyerkőccel és még nem vagyunk házasok!

Most szeretnénk hivatalossá tenni, hogy együtt vagyunk.

A probléma az, hogy én kizárólag egy szűk családi ebéddel egybekötött NEM MULATÓS Polgári szertartásos esküvőt szeretnék.Eddig a párom is így akarta de anyós jelölt és az anyja állandóan leakarják beszélni.

Nem akarok semmilyen nagy felhajtást. De a párom családja nagyot szeretne. Megakarnak hívni olyan embereket akikkel jó ha egy évben egyszer beszélgetnek...csak azért mert anno őket is hívták a gyerekeik lagzijába és VÁRJÁK VISSZA A PÉNNZT , AMIT ŐK AJÁNDÉKBA vittek.Jó ez, hogy rám erőszakolják? A mi esküvőnk miért nem lehet olyan amilyet én akarok? Vagy van beleszólásuk a szülőknek és nagyszülőknek?

Az lenne a kérdésem még, hogy milyen szokások vannak olyan esküvőkön ahol az ara várandós (6 hónap)?

Egy meghitt, szűk ebédre gondoltam...semmi többre! Ugyanis én biztosan nem fogok táncikálni, viszont ha a családon kívül rokonok is jönnek gondolom kellene mulatni.

Leírná az akinek volt hasonló esküvője, hogy hogyan zajlott?

2017. jan. 5. 16:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, folyt köv

Ne neki kelljen 20 főre főzni és utána takarítani, és legkésőbb éjfélkor záróra.

Van, akik fogadnak zenekart, de azt sem mindenki.

2017. jan. 5. 16:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Két tanúval egy polgári esküvő a legnagyobb titokban, utána bejelenteni anyóséknak, h házasok vagytok, utána egy üzenet a hírrel a rokonoknak.

Utána már nem fognak kötözködni, mert nem lesz min.

Mi így csináltuk, csak nekünk nem kellett titkolózni.

Ha rokonokat hívtok, úgyis mindenki azzal lesz elfoglalva, mekkora a hasad, meg fehéret felvenni terhesen milyen már, meg előbb gyereket csinálni, utána esküvőzni, az is milyen. Kövér vagy, nem áll jól a ruhád, mást kellett volna. Jó nagy már a cicid, tisztára meg van duzzadva, tele van tejjel (férfigondolat)Máskor kellett volna,a baba születése után. Vagy amikor még nem volt hasad, mert így szégyen. Vagy inkább soha nem is kellene összeházasodnotok, hát eddig is kiszolgáltad az uradat, szültél is neki, értelmetlen az egész.

Na kell ez neked?

2017. jan. 5. 18:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"...csak azért mert anno őket is hívták a gyerekeik lagzijába és VÁRJÁK VISSZA A PÉNNZT , AMIT ŐK AJÁNDÉKBA vittek..."

Hát azt várhatják...! Ti fizetitek, ergo az is a tiétek lesz, amit kaptok...vagy képesek lennének elkérni, miközben úton van az unoka, és azt költhetnétek a gyerekre is?!

Én amúgy (lehet, sőt biztos, hogy nem szép dolog), ha "pénzes" a rokonság, akkor fontolóra venném, hogy több embert hívok meg az esküvőre, mert nyilván több pénz is fog befolyni...

A táncolós részt pedig úgy védeném ki, hogy nem hívok zenekart. Egy hangulatos étteremben összeülnénk és kalap, kabát.

A kapott pénzt pedig senkinek oda nem adnám, megtartanám és a születendő gyerekre, a majdani házra vagy bármire ami VELÜNK kapcsolatos, arra költeném.

2017. jan. 5. 19:58
 14/16 anonim ***** válasza:
A helyetekben két tanús esküvőt tartanék hétköznap. A második gyerekkel vagy várandós, nem hiányzik egyrészt a cirkusz (ez a leírásodból is látszik), másrészt a második gyerek után nincs hová sietni az esküvővel. A rokonságnak meg mindig van miért megsértődnie. Ha nem tetszik nekik, nem muszáj jönni és kész. Ha nagyon vergődnek, akkor ti ketten plusz a két tanú megy vacsorázni, a család meg rágja a kefét. Nem bazári majmok vagytok...
2017. jan. 6. 05:09
 15/16 mellanka ***** válasza:

Tyűha! Én nagy szakértő vagyok! Hat éve énekelek egy zenekarban, kb 300 esküvőn voltam már. Ha az ara várandós, akkor kímélik, de természetesen minden ugyanúgy működik. Ezek a szokásos problémák, hogy ki kit hiv meg.. hát igen.. én azt tudnám javasolni, hogy emeld fel a hangod!Az esküvő, és a lakodalom MIATTAD, ÉRTED VAN!A te nagy napod, ezért van rajtad A FEHÉR RUHA!

Sok kismamát láttam már, sőt volt olyan lakzi, ahol összesen 13 kismama volt :D Inkább az az aggasztó igen, hogy el akarják dönteni hogy legyen..Amikor várandós az ara, akkor a menyasszonytáncból könnyen lehet vőlegénytáncot járni.. igazából nem így hívják, csak a vőlegény táncol, míg az ara ül egy széken. "Eladó a vőlegény, eladó az ifjú pár!" cimszóval! Szóval ez ne legyen akadály! DE! Az ifjú férjed tájékoztasd arról, hogy TE mit akarsz, mert az a lényeg hidd el! Sőt, használd is ki ezt.. mondd nekik, hogy ennyi embert nem szeretnél, mert félsz hogy rosszul leszel.. bár nem szokott semmi ilyen előfordulni, de volt már példa arra, hogy a menyasszonyt ellökték (részegen), sőt, olyan is, hogy elejtették menyasszonyrablás közben! Persze ezeket a hagyományokat nem kell megtartani, de erre még hivatkozhatsz ! Érezzék már, hogy nem ők házasodnak, hanem te!! Állj a sarkadra, különben anyóspajtás átveszi az uralmat!! :)

2017. febr. 13. 15:46
 16/16 A kérdező kommentje:

Sajnos az esküvőt lefújtuk.

Megmondtam ugyanis,hogyha nem lehet olyan esküvőm amilyet én szeretnék akkor nem kell.

Egy dolgot sajnálok, hogy mindig magyarázkodnom kell, hogy nincs rendes nevem :-(

2017. febr. 13. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!