Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jó ez a menüsor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ez a menüsor esküvőre?

Figyelt kérdés

Előételek:

Cukkinibe göngyölt kecskesajtkrém, pikáns paradicsomlekvárral

Füstölt pisztrángfilé tormahabbal, rukkola salátával

Magvas borjúpástétom hagymalekvárral

Leves:

Újházy tyúkhúsleves

Sültes tál:

Füstölt sajttal, sonkával töltött jércemell rántva

Flamand sörös tarja

Mézes-gyömbéres kacsacomb

Roston sült fogas filé

Köretek:

Zöldséges párolt rizs

Pirított tepsis burgonya

Friss kevert saláta Cézár öntettel

Görög saláta

Éjfél után:

Szarvaspörkölt juhtúrós sztrapacskával

2017. jan. 3. 17:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ja igen, azt elfelejtettem, természetesen lesznek torták meg édes és sós sütemények is.
2017. jan. 3. 19:25
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha az előétel megfelelően kicsi adag, akkor jó. Változatos húsok és ízek.
2017. jan. 4. 11:37
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Vega vagyok és én találnék ebben olyat, amivel jól tudnék lakni, szóval szerintem jó. Igaz, hogy én szoktam halat enni időnként, de ha éppen olyan kedvemben lennék, hogy nem akarnék halat enni, akkor sem halnék éhen. Jó lesz :)
2017. jan. 4. 13:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tökéletes, bár én a fogast nem szeretem.
2017. jan. 4. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
27%

Előétel: isteni, kívánni se lehet jobbat

Leves: nagyon kevés és szegényes, megszokott az az 1 db. Még legalább egy másik, valami különlegesebb alternatíva kéne.

Sültek: teljesen jó így, de hol vannak a húsmentes főételek?

Köretek: esetleg még egy zöldségköret elférne, de amúgy jó a választék

Éjfél után: jó választás, de kellene valami húsmentes és diétás alternatíva a fogyózó/húst nem fogyasztó/egészségügyi okokból nehéz ételeket nem fogyasztó vendégeknek is.

2017. jan. 4. 14:25
 16/16 anonim ***** válasza:
78%

Isten ments, hogy úgy érezd, hogy fanyalogni jöttem ide, leszögezem, hogy minden jót kívánok Neked, de átmazsolázva a menüt, úgy látom, hogy benne van a mostanában gyakran szembejövő történet, hogy a vendéglősök különleges nevekkel látják el a fogásokat, és ettől gondolják, hogy újszerű a kínálat.

Na mármost a füstölt sajttal, sonkával töltött jércemell nem más, mit a lakodalmakon unásig szereplő "cordon bleu" amibe inkább ementáli jellegű sajt van, de lényegében egy. A jérce mell sokkal hangzatosabb, mint a csirkemell. A flamand sörös tarja, az meg egy vaskosan zsíros cupák. Az Újházy tyúkhúslevesnek meg csak örülni tudok, de ragaszkodj hozzá, hogy csigatésztával legyen, s a húst és a zöldséget tálalják fel mellé, mert máskülönben csak egyszerű húsleves, és nem újházy.

Minden szépet kívánok neked!

2017. jan. 4. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!