Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sima vasalt haj esküvőre?
Hosszú, egyenes hajam van, mindig kiengedve hordom. Az összefogott és a hullámos haj is nagyon rosszul áll. Unalmas, ha az esküvőre is csak ugyanúgy kivasalom, mint bármelyik más napon? Szerintetek milyen lenne? Fátylam nem lesz, esetleg érdemes egy kis fejdíszt beszerezni, például:
A linkelt fejdísz nem tetszik, de amúgy az ötlet jó.
Inkább legyen jól bevált frizurád, mint valami extrém konty ami aztán mégsem tetszik vagy nem érzed magad szépnek benne.
Én is mindig így jártam a szalagavatómon meg a ballagásomon. Kiengedett egyenes frizurát hordtam mindig is vasalás nélkül. Alkalmakra azért gondoltam valami csinos jó lenne. Hát megbántam mindkettőt.
Esküvő előtt is próbafrizurázni fogok többször is ha kell, de nem akarom magam rosszul érezni egy szokatlan hajjal.
Bár a páromnak is a kiengedett egyenes hajam tetszik.
De valami fonatot én is beletennék mint a második válaszoló linkje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!