Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miert nincs rajtam izgatottsag?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nincs rajtam izgatottsag?

Figyelt kérdés

Iden osszel lesz a lagzink, megvannak a fobb szolgaltatok.

Viszont rajtam egyaltalan nincs az a bizonyos "jujjj menyasszony vagyok erzes".

Minden lany baratnom kerdezgeti, hogy milyen ruhad lesz, milyen cipod es oszinten nem erdekel.

Sot neha az van bennem, hogy lemondom az egeszet a francba es ketten osszehazasodunk valahol.

Tehat, hogy is mondjam maga a szervezes resze idegesit, meg a sok hulyeseg. Pl tanufelkero doboz...pf....Mintha siman mar meg se lehetne kerni valakit, hogy a tanud legyen.

Mas is van igy ezzel? Vagy megjon kesobb a kedv?

2017. jan. 2. 17:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

9es en nem hiszek benne hogy az eskuvo a parnak szol. Valojaban a csaladnak. Szerintem. Magamnak nem csinaltam volna eskuvot. A nagyszuleimnek meg a szuleimnek igen. Nekik fontosabb volt hogy felvegyek egy szep ruhat es nagynyilvanossag elott kimondjam az igent.

Nekem boven jo lett volna csutortokon farmerben.

2017. jan. 2. 22:46
 12/15 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Nem arról van szó, hogy leszarom...csak most épp kimerült vagyok és nem tudok koncentrálni...és mivel augusztusban lesz, még nem őrültem meg, hogy úristeeeeen...érted?

Egyszerűen csak nyugodt vagyok, mint egy jóllakott napközis...még...de vannak terveink, meg elgondolásaink, amit meg is fogunk valósítani, csak kell még némi energiát gyűjteni! Ennyi...

Alig várom, hogy feleség legyek, csak most sürögni-forogni nincs kedvem...

2017. jan. 2. 22:58
 13/15 A kérdező kommentje:

En tenyleg orulok, hogy vannak hasonloan gondolkodo emberek.

Eszerint nincs ezzel egyedul az ember, hogy neki az a fontos, hogy osszekoti az eletet a parjaval, emellett oromet szerez a csaladtagjainak is.

Es nem csakaz a fontos, hogy EN miben leszek, az EN hajam hogyan fog allni es finomabb legyen a torta, mint akiknel tavaly voltunk stb.

Embereknek megkertek a kezet most karacsonykor es mar teljes lazban egnek a 2018/2019-es eskuvojuk miatt. Amire meg konkret datum sincs. Ezert gondolkodtam el, hogy vajon rajtam miert nincs ez a feszultseg.

2017. jan. 2. 23:49
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
Nekünk 2015-ben, március 31-én volt az eljegyzés, és júniusban a polgári, júliusban a templomi. Szóval elég gyorsan pörögtek a dolgok, de ez a visítós jaaaaaaj menyassssszzzooooony vagyok, aztán meg feleséééég, ez nálam is kimaradt, meg a kétségbeesés is, meg az ilyen b@romságok is. Én csak arra figyeltem leginkább, hogy a vendégek finom menüt egyenek, és bőségesen, lehessen válogatni, és szép ruhát tudjak választani. De a legfontosabb az volt, hogy a férjem lehessen a párom. Tanúfelkérő doboz...ilyen hülyeségről még nem is hallottam. Ugyanúgy a köszönőajándékot sem értettem soha...szóval ilyen külsőségekre mi nem adtunk, hanem arra figyeltünk, hogy mindenki jól érezze magát, és finomakat ehessen-ihasson.
2017. jan. 3. 12:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Na nekem ez a "tanufelkero dobozos" momdatod arulja el azt, hogy neked leginkabb azzal van tele a hocipod, hogy a hagyomanyokat kenyszeresen be kell tartani. En magasrol tettem a hagyomanyokra, a ferjem meg alapbol nem is nagyon volt vele tisztaban, hogy milyen "elvarasok" vannak egy eskuvovel kapcsolatban, igy megegyeztunk abban, hogy minden ugy lesz, ahogy kedvunk tartja es nem erdekelnek a hagyomanyok. Peldaul a menu sem a megszokott eskuvoi menu volt nalunk (leszamotva az ejfeli toltottkaposztat, de azt azert hagytuk meg, mert majdnem mindenki azt imadja az eskuvokon a legjobban :) ). Es meg sorolhatnam, ezer dologban eltertunk a megszokott dolgoktol. A rokonok egy resze ezen megbotrankozott, volt olyan, aki kioktatott minket, volt, aki csak csendben elfogadta, de egyaltalan nemnzavartattuk magunkat. Egy eskuvonek nem az a celja, hogy a korulotte levo teendoket, meg magat azt a napot megutalja a fiatal par! Mindenki ugy szervezi a sajat eskuvojet, ahogy akarja, ahogy jonak erzi, ami boldogga teszi. Ugy csinalj mindent, hogy elvezd ezt az egeszet! Ha nem birod elviselni a nagy felhajtast, akkor mondjatok le, beszeld meg a paroddal, hogy mit szeretnetek es ugy legyen, ahogy nektek jo.

Es egyebkent nem kell minden lanynak kotelezoen megorulni az eskuvo elott es nem kell ezzel a temaval kelni/fekudni :)

2017. jan. 4. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!