Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miert nincs rajtam izgatottsag?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nincs rajtam izgatottsag?

Figyelt kérdés

Iden osszel lesz a lagzink, megvannak a fobb szolgaltatok.

Viszont rajtam egyaltalan nincs az a bizonyos "jujjj menyasszony vagyok erzes".

Minden lany baratnom kerdezgeti, hogy milyen ruhad lesz, milyen cipod es oszinten nem erdekel.

Sot neha az van bennem, hogy lemondom az egeszet a francba es ketten osszehazasodunk valahol.

Tehat, hogy is mondjam maga a szervezes resze idegesit, meg a sok hulyeseg. Pl tanufelkero doboz...pf....Mintha siman mar meg se lehetne kerni valakit, hogy a tanud legyen.

Mas is van igy ezzel? Vagy megjon kesobb a kedv?

2017. jan. 2. 17:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Wow, egy normális menyasszony :O üdítő kivétel vagy, kicsit irigylem a vőlegényed :D
2017. jan. 2. 17:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen agyonszervezett esküvő lesz, nem csodálom, ha tele van a hócipőd. Mi a frász az a tanúfelkérő doboz?
2017. jan. 2. 18:07
 3/15 anonim ***** válasza:
51%
Tanúfelkérő doboz nálunk sem volt- nem is hallottam még róla. De egyébként az ősz még nagyon messze van. Sőt, a mi esküvőnk májusban lesz, és egyelőre még én sem vagyok olyan állandóan pörgős, izgulós állapotban. Oké, amikor eszembe jut, hogy már csak öt hónap van hátra, akkor egy kicsit megdobban a szívem, de egyelőre még nem vagyok különösebben izgatott miatta. Pedig engem is folyton ezekkel traktálnak- na meg amikor fodrászhoz megyek, egyből jön a kérdés, hogy van már a ötletem a frizurám illetően? Kicsit irritál már, pedig amúgy engem nem idegesít a készülődés, lelkes vagyok a kérdésben. Amikor belegondolok, hogy össze fogunk házasodni, férj-feleség leszünk, nem csak jegyesek, stb, akkor persze rápörgök egy kicsit a témára én is, de egyébként a nap nem azzal telik, hogy rágom a körmöm az izgalomtól. De ahogy közeledik az időpont, máris egyre lelkesebb vagyok :) Lehet, hogy amint ezek a terhes feladatok már megoldódnak, és egyre közelebb kerülsz az időponthoz, máris izgatottabb leszel te is :)
2017. jan. 2. 18:39
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Na, én cifrábbat mondok, február közepén házasodom, és én sem érzem ezt, szerintem nem is fogom. Ez onnan fakad, hogy világ életemben gőzöm sem volt a hagyományokról, nem is ismertem őket és nem is érdekelt, hogy megfeleljek nekik. Egy nyugodt lány vagyok, de a vőlegényem szüleit képes lettem volna elküldeni a francba, amikor megjegyzést tettek egy-két elképzelésünkre. Igazából mi úgy oldjuk meg, hogy megfogadtuk, hogy semmi kompromisszumot nem kötünk a család kedvéért. Rajtam nem menyasszonyi ruha lesz, rajta pedig nem öltöny és nem fogunk bocsánatot kérni senkitől, akinek ez nem tetszik.
2017. jan. 2. 19:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Juniusban volt az eskuvom. Pont igy voltam en is. En hagytam anyosomnak megszervezni az egeszet. Kulteri eskuvo volt. Egesz nap szakadt az eso. Gumucsizmaba mentem ferjhez elozo nap meg nem volt kesz a ruham- el lett szabva at kellett varrni. Kaosz volt az egesz. Es eletem legjobb bulija lett. Mindenki odavolt a fekete csillamos gumicsizmamert ( amit elozo nap este 8kor vettem a tescoban) es nem volt menyecskeruham sem mivel a menyasszonyit akartam vegig viselni.

Hiaba volt satrunk alulrol behompolygott a szakado eso ( egy honapnyi csapadek egy nap alatt, naná) igy a ruham terdig felazott es leszakadt rolam miutan valaki raugrott tanc kozben. A menyecske ruham vegul egy farmer es egy piros versenymez lett. Azt is imadtak.

Mindenki saros lett terdig de annyira jo buli volt hogy senkit nem erdekelt. Mondjuk a dresszkodunk laza kertiparti volt, amit nem sajnalnak, nem puccos draga.

Imadtam az eskuvomet. Nem kell tulparazni!

2017. jan. 2. 19:22
 6/15 A kérdező kommentje:
De jo olvasni, hogy mas sem pörgeti tul az egeszet! Maris jobb a kedvem! :)
2017. jan. 2. 19:51
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A mi esküvőnk augusztusban lesz, és egészen addig, amíg lefoglaltuk az időpontot, az éttermet és a vőfélyt nagyon lelkesek voltunk...

Azóta viszont leeresztettem és nincs semmi kedvem P Ö C S Ö L N I az apróságokkal :D Olyan jó lenne, ha valaki helyettem intézkedne legalább csak egy kicsit...:)

Már a család elől is bujkálunk, mert mindenki ezer kérdéssel bombáz, pedig leginkább csak aludni szeretnék egy nagyot...amire természetesen nincs olyan nagy lehetőségünk, mivel orrba-szájba dolgozunk egyfolytában kb heti 1 szabadnappal...

Szóval nem, én sem vagyok most valami lelkes...:D

2017. jan. 2. 20:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolso ha nektek mindegy akkor ereszd ossze a ket anyukat megoldanak am mindent 😉
2017. jan. 2. 20:17
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy aki ennyire sz.arik az egészre, az minek csinálja? Mármint minek így, miért nem lazán ahogy akarja. Ki a fene mondta, hogy minden sz.arság kell ami "elő van írva". Szerintem igen gáz nem várni az esküvődet azért mert idegesítenek ezek a dolgok. Egyébként az igazgatottság jó dolog, nem összekeverendő a hátam közepére se kívánom ezt a sok f.aszságot érzéssel. Ha tényleg zavarnak ezek a dolgok akkor szervezzetek másfajta esküvőt.
2017. jan. 2. 22:20
 10/15 A kérdező kommentje:
Ha orvos akarsz lenni vagy leerettsegizni ahhoz is tanulnod kell, pedig sokszor rohadtul nincs hozza kedved.
2017. jan. 2. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!