Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire feszült és mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Januárban jegyeztük el egymást, de mindeddig nem volt időnk, hogy bármi más konkrétumról beszéljünk a párommal, most viszont megtörtént az első nagy lépés, kitűztük a dátumot. Ma ebédet követően osztottuk ezt meg a családdal, akik nagyon örültek de valamiért mégis feszültnek és idegesnek érzem magam azóta. Normális ez, mit tehetnék, hogy megszünjön?2016. dec. 31. 18:09
1/4 anonim válasza:
Mikorra tűztétek ki? Ha egy év kellett eldönteni mikor legyen, most meg van pár hónapotok leszervezni akkor én is ideges lennék.
2/4 A kérdező kommentje:
dec. 9
Nem a szervezes miatt vagyok ideges,arra rengeteg szemely van itt, hogy segitsen... nemtudom mitol van, de ettol biztosan nem
2017. jan. 1. 12:48
3/4 anonim válasza:
Bennem örömteli izgatottság volt mikor kitűztük a dátumot...
Mondjuk ez az eljegyzés után 1,5 héttel már meg is volt...
Az eljegyzés 2016 áprilisában volt, az esküvő pedig 2017. augusztus elején lesz.
Én alig várom, hogy a felesége legyek a páromnak...nem tudom nálad ez miért negatív izgalommal jár...
Nem lehet, hogy esetleg még nem állsz készen erre az egészre?
4/4 anonim válasza:
Hát ha nem a szervezés miatt, akkor nem hiszem, hogy tudunk segíteni. Neked kell tudnod, hogy mi bajod van. Mindenesetre az tuti, hogy ez nem normális. Gondolkodj el, hogy biztos akarod e ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!