Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valakinek Ukrajnából hozott menyasszonyi ruhája?
Figyelt kérdés
Milyen árban vannak a jó minőségűek? Van olyan itthon, aki ezzel foglakozik esetleg van-e valahol ilyen bolt?2016. dec. 10. 17:08
1/4 Simon Andi válasza:
Igen, nagyon szép és jó ruhákat lehet ott vásárolni. Ha nem sajnálod az idődet átmész és veszel magadnak. Akármelyik kissebb városban vannak esküvői ruhaszalonok és kedvedre válogathatsz.
2/4 anonim válasza:
én ukrajnai vagyok,és igen tanúsíthatom,hogy elég szép ruhák vannak,pl.Beregszászban,vagy Nagyszőlősön,de ha kicsit messzebb akarsz menni akkor Ungváron,és relális árért.
3/4 anonim válasza:
Nekem volt bérelt ruhám, de mivel nem tetszett amit táncolósnak akartak adni, így vettem Ukrajnában egyet 63ezer forintért. Nagyon szép ruha amúgy, de anyagában meg se közelíti a nevesebb kölcsönzőkben bérelhető ruhákét.
4/4 anonim válasza:
Ízlés kérdése, nekem mind borzalmasan műanyag, meg a szabásuk se tetszik. Igaz én vendégként is mori lee koktél ruhát szoktam felvenni, szóval esküvői ruhákból is mikor mutogatták ezeket az ukrán ruhákat, hogy jó az (szabolcsi vagyok, sok kölcsönző szabolcsban is tartja ezeket)... hát mit mondjak? A hajam égnek állt. Szalagavatóra max. de még arra is ezerszer inkább választottam anno egy tök teljesen egyszerű, de legalább normális anyagú fehér ruhát, mert akkor ugye nem akartam anyámékat lehúzni drága ruhára pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!