Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jogos a kiakadásom vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a kiakadásom vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés

Másfél évvel az esküvőnk előtt ki volt tűzve a dátum.

Aztán lett a családban egy másik eljegyzés (mostohatestvérem), és ők úgy tervezték be, hogy a miénkhez viszonylag közeli dátumra.

Konkrétan 5 héttel a miénk előtt lesz az övék. Ez még nem is gond.

De most tudtam meg, hogy ráadásul a miénkhez nagyon hasonló elképzeléseik vannak. Ugyanolyan virágból lesz a csokra, a dekorációban is sok a nagyon hasonló elem. Még frizurában is hasonló típust akar mint én.

Mi már egyébként ezeket ezer éve eldöntöttük, mert semmi más nem is tetszik.

Mentségére legyen szólva, nem beszéltünk arról, ki mit akar, nem is vagyunk napi kapcsolatban meg ilyesmi.

Ettől függetlenül mikor tegnap meghallottam ezeket, nagyon rosszul éreztem magam, hogy kb 1 hónappal a saját esküvőm előtt ott leszek egy olyanon, amin olyan sok a hasonlóság.

Amúgy azért is zavar, mert a közel 30 évem alatt összesen csak 1 esküvőn jártam, szóval számomra semmilyen dekor ötlet, meg igazából semmi nem elcsépelt, és unalomig ismételt, nekem minden új és különleges, de ettől úgy érzem, mintha a miénk válna kevésbé érdekessé.

Várom a véleményeket, ne kíméljetek :) Elfogadom azt is, ha úgy gondoljátok, én reagálom túl.

2016. nov. 28. 10:37
1 2
 11/12 cdx válasza:
43%

Szerintem tök szemétség tőlük.

Ha jól sejtem még az is hasonlóság lesz az ő és a ti esküvőtökben, hogy mind a két esetben egy férfi és egy nő házasodik össze.

Nem is értem hogy lehet ennyi bőr a pofájukon.

Felháborító :(

2016. dec. 9. 06:49
 12/12 anonim ***** válasza:
31%

"Ugyanolyan virágból lesz a csokra, a dekorációban is sok a nagyon hasonló elem. Még frizurában is hasonló típust akar mint én."

Hát ugye mi a fontos az esküvőben... még szerencse, hogy a nagy nap a menyasszonyról szól és a vőlegény csak biodíszlet...

2016. dec. 15. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!