Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nagyon rosszúl esik, páromat kicsit zavarja szerintetek túlreagálom?
Figyelt kérdés
Párom egyik legjobb barátját, megkérdeztük, hogy számíthatunk e rájuk az esküvőnkön. Közölte, hogy "Mi direkt megnéztük a testépítő verseny naptárt és úgy választottunk időpontot?" Poénnak vettük, majd kiderült, hogy nem annak szánta mert kifejtette, hogy nem tudja eltudnak e jönni, mert lehet pont akkor lesz a verseny és ezt mi direkt csináltuk, főleg, hogy nekik hamarabb lett volna egy évvel az esküvő, de nem szerettünk volna várni, és két év múlva is egy nappal hamarabb lett volna az esküvőnk. Nagyon bánt, hogy egy legjobb barát, hogy lehet ilyen bunkó???2015. dec. 10. 10:46
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem reagálod túl. Én a helyedben beszélnék vele.
2/10 A kérdező kommentje:
A legrosszabb az egészben az, hogy ha számolok velük akkor ugye a kaja az ültetési rend stb stb is velük alakúl, ha nem akkor nélkülük. És szerintem egy kb 20fős esküvőnél látszik és hülyén néz ki, ha hiányzik két ember akik mégse jöttek el :(
2015. dec. 10. 10:59
3/10 anonim válasza:
Én itt nem látok legjobb barátot, még barátot sem.
A barát gratulál és mérlegeli, hogy mi a fontos az életében. Ha nem ti, akkor ez nem barátság. Kérjetek fix választ egy hónappal esküvő előtt, és aszerint szervezd meg az ültetést.
4/10 anonim válasza:
Ez hülye szerintem, talán jobb ha nem is lesz ott.
5/10 anonim válasza:
nekem eszembe se jutna megsértődni, ha valaki nem tud majd eljönnni az esküvőnkre. Attól hogy meghívjátok őket még nem alap hogy jönnek. Maga a beszólás kissé bunkó volt, de gyanítom ilyen lehet a stílusa.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem sértődtem meg egyáltalán, csak amikor kb nekik nyalni kell, mert hogy ők úristen milyen tökéletes sztárpár stb stb és a LEGJOBBBARÁTJÁNAK így beszól, hát legszívesebben ezek után megsem hívnám. De őket kötelező meghívni...
2015. dec. 11. 06:28
7/10 anonim válasza:
Kicsit bunkó a stílusa, de nem sértődnék meg ezen. Egy ilyen verseny azért nem az a kategória, hogy "bocsi, le kell szedni a meggyet a fáról, ezért nem megyek". Testépítőversenyre hosszú hónapokig, évekig készül valaki, szóval érthető, ha emiatt lemondja.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem az ő versenye lesz... Betudna küldeni maga helyett mást, de nem teszi mert ő ebbe nagyon sok pénzt beleölt... (ő csak barnítani fogja a pasikat...)
2015. dec. 14. 10:36
9/10 anonim válasza:
Fontos munka lehet neki, a reakciójából én azt szűröm le, hogy tapló módon fejezte ki magát, de tényleg rosszul esik neki, hogy nem tud ott lenni, ezért húzta fel magát ezen ennyire. Valószínűleg nem rossz pénzt keres meg ott, vagy ha lemondja, legközelebb már nem lesz lehetősége ott dolgozni. :/
10/10 A kérdező kommentje:
Saját céget alapítottak ketten emberekkel... Én csak szimplán azt látom, hogy a pénze fontosabb mnit a legjobb barátja, aki hála nem én vagyok.
2015. dec. 14. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!