Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik ilyet csinálni egy esküvőn?
Figyelt kérdés
A vendégvárás, és a szertartás után lesz a fotózásunk. Addig lesz enni, inni, sátor, szép természetben sétálási lehetőség, iszogatás a vendégeknek. Egy óra alatt szeretnénk lebonyolítani a fotózást, illik addig egyedül hagyni a vendégeket?2016. nov. 24. 12:28
1/5 anonim válasza:
Semmi probléma nem lesz ebből. Majd a vőfély irányítja őket addig. Nekünk fel sem tűnt amikor a pár lelépett 1,5 órára. :D
2/5 anonim válasza:
Fotósok szerint egy óra kevés a fotózásra. De ha van vőfélyetek/cm-etek, neki kell annyira talpraesettnek lennie, hogy egy órán keresztül tudja szórakoztatni a násznépet.
3/5 anonim válasza:
Inkább tegyétek külön napra a fotózást, Ti is, a fotós is és a násznép is jobban jár.
4/5 anonim válasza:
Korábban mindenhol így volt. Már úgy értem ahol én voltam esküvőn. Ez volt a szokás. Mi nem akartuk otthagyni őket, másrészt egy óra alatt összecsapni nem szerencsés. Mi a szertartás előtt fotózkodtunk, ami 5kor volt, szóval nem kellett sietni. Másik napra semmiképp nem tettük volna, számomra illúzióromboló. Így a nagy napon látott először a ruhában, amiről kép is készült.
5/5 anonim válasza:
Nyilván le kellett pontozni az esküvőfotós válaszát aki valószínűleg az egyetlen a válaszadók közül akinek releváns tapasztalata van a kérdést tekintve. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!