Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hova menjünk januárban nászútra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova menjünk januárban nászútra?

Figyelt kérdés

Szeretnénk elutazni valami meleg helyre, de nem döntöttük el, hogy hova menjünk, de minél több napra szeretnénk és kb. 500.000ft-unk lenne rá.

Tippek, tapasztalatok?

2016. nov. 23. 08:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egy főre volt ez.
2016. nov. 23. 10:58
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
Mi meg ketten voltunk. Tehát fejenként 200. A tiéd sem volt sokkal olcsóbb. Mi is főszezonban voltunk, és elég későn döntöttük el hova menjünk.
2016. nov. 23. 11:15
 13/19 anonim ***** válasza:
67%

Nemazér, de ennyi pénzből azért elég szép nyaralásokat is össze lehet hozni, persze kinek mire van igénye, de én 250K/főből olyan egyhetes nyaralást kihozok magamnak, hogy lehet el se tudnám költeni az egész keretet.

Az európai desztinációkon januárban kb 17-20 fok van, a tenger pedig kb 16-19 fokos. Nem az az igazi döglős trópusi nyaralás, de nekem pl megfelelne. Fűtött és/vagy beltéri medencés szállás kell, és lehet fürdeni, de a tenger mondjuk máskor sem igazán meleg.

A távolabbi, trópusi helyekkel az a gond, hogy saját szervezésben baromi hosszú az út, és át is kell szállni egyszer-kétszer, ami hát azt mondják, minden, csak nem pihentető :D Ilyen esetekben segíthet az utazási iroda, de hát ugye emiatt jóval drágább is. Mondjuk sok tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban, tehát természetesen érdemes mindent pontosan megnézni, hol mi mennyibe kerül.

Pontosítsd az igényeidet, úgy könnyebb valamit kitalálni.

2016. nov. 23. 11:26
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
Én egy magyarországi nászútat terveznék, ha szeretitek a gyógyvizet, januárban itthon elmehettek Hajdúszoboszlóra, Zalakarosra, Sárvárra, vagy Mórahalomra. Januárban általában nyomottak az árak itthon , én nem mennék külföldre ennyi pénzből, arab országba meg a rossz közbiztonság miatt se mennék.
2016. nov. 23. 14:10
 15/19 anonim ***** válasza:
54%

4-es válaszolónak üzenem, Horvátország 7 napra volt 180 nekünk. Nem hotelban laktunk mondjuk, de nászút volt, valódi... Nem vagyunk eleresztve.

500 000 januárban kérdező, háát, akkor hideg helyre mennék, Alpok? pl.

Vagy halasztanám nyárra, ha végképp ennyi az összeg. Sajnos repülős utazás szállással, mindenhol drága.

Bora-bora? [link]

Vagy Bahamák?

2016. nov. 23. 16:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom, hogy ez hülyén hangzik, meg le leszek osztva, de januárban én simán Hévízre mennék. Annyira romantikus ott a "téli meleg"..
2016. nov. 24. 09:00
 17/19 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező!

Na most nézd meg Black Friday-es utazási ajánlatokat! Lehet, hogy kifogsz vmit.

Szép esküvőt és kellemes nászutat! :)

2016. nov. 26. 10:10
 18/19 anonim ***** válasza:

én szeretem a telet télen

Skandináviába mennék valahova

2017. okt. 18. 22:48
 19/19 anonim ***** válasza:

16 -os Hévízmindig jó választás

Vagy ha flancolni akar az ember, valami külföldi gyógyfürdő

Karlovy Vary (Karlsbad )vagy Marianske Lazne (Marienbad)

Vagy Bad Ischl.

Igazi békebeli hangulatok.

2017. okt. 18. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!