Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pillangóröptetés esküvőn?
Hi-hi, nekem is a Két pasi...jutott az eszembe. Nagyon jó volt az a rész (is). Berta arca, ahogy kiüríti a dobozt és lepotyognak a földre szegény lepkék. Ne kínozzátok őket. Lufis megoldás ezerszer jobb és a násznép is részt tud venni az eseményekben.
2010. ápr. 29. 19:43
Utolsó vagyok. Lufis pontosítva:
Kiosztasz a násznép között képeslapokat megcímezve, felbélyegezve és erre írják az ajánlásokat (pl egy hétig főzök rátok, leendő gyermeket pesztrálom 2 alkalommal, stb, lényeg, hogy valami vicces legyen lehetőleg). Rákötik egy-egy lufira (ami ugye héliummal van töltve) a lapokat és egyszerre elengedik. Látványos, jó móka. Amelyik lap postai úton visszaérkezik, azt beválthatjátok.
A pillangóröptetés árából az X db felbélyegzett levelezőlap is kijön...
2010. ápr. 29. 19:46
Szerintem sem jó ötlet. Összezárva röpködni akarnak, lemegy a szárnyukról a por,összetörik egymást és úgysem tudnának elrepülni. Egyébként sincsenek még pillangók, nyáron a melegben.
2010. ápr. 29. 20:00
Szerintem gyönyörű lehet.
2010. ápr. 29. 20:35
Szép lehet, de szerintem is megsérülnek, inkább galamb.
Ez a lufis viszont nagyon tetszik, majd az esküvőmön szeretnék ilyet :)
2010. ápr. 29. 21:08
Nem értem miért kellett lepontozni. Mert elmondtam a véleményemet? Úgy is elpusztulna a fele, mire elengednék őket. Egyébként is sokkal jobb a lufis ötlet. Abban legalább a vendégek is részt vehetnek.
2010. ápr. 29. 21:14
18:58-as vagyok:
Nálunk,ahol én voltam lagziban,sajnos nem volt ilyen felajánlásos dolog a képeslapokon,de nagyon tetszik és benne lettem volna.Az mindenképp hihetetlen,hogy valaki az ország másik végéből megtalálta és visszaküldte a lapot.Tényleg kedvet kaptam hozzá,ha egyszer férjhez megyek ilyet tuti csinálok. :)
2010. ápr. 29. 21:37
Szerintem állati gáz. Giccses is, nem is odavaló, meg állatkínzás is. Mégis mi köze van a pillangóknak a ti szerelmetekhez?
2010. ápr. 29. 22:54
angolszasz orszagokban igenis divat a pillango reptetes az eskuvon, mint ahogy Mo-n a galamb. Na mar most a magyaroknak furcsa a pillango, pl egy ausztralnak meg furcsa a galamb. Kultura es szokas kerdese. Having said that az en eskuvomon nem volt sem pillango sem galamb, nem tartottam lenyegesnek.
2010. ápr. 30. 13:45
nekem tetszik sztem nagyon szép, de a lufis ötlet is nagyon jó
2010. ápr. 30. 18:59
Kapcsolódó kérdések: