Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek a helyembe?
Gondolom nem tegnap szólt, hogy holnap lagzi, lett volna időd apránként félre rakni, ha már elfogadtad a meghívást. Nem tudom mennyire közeli barátnő, attól függ mennyire lesz kellemetlen. Mert ha pólyás korod óta a legjobb barátnőd, akkor valószínűleg pont lefogja sz_arni, de gondolom nem, különben fel se merülne ez a kérdés.
Nekem égne az arcom üres kézzel lagzira menni, de más meg nem visz egy üdvözlőlapot se mégis fölzabálja a fél büfét, csatak részegre issza magát, összelopkodja a díszítést, meg még otthonra is pakol két doboz kaját, szóval embere válogatja.
Ha a helyedben lennék én elmennék az esküvőre, gratulálnék nekik és annyi.
1. Baratokat altalaban nem azert hiv meg az ember egy eskuvore, hogy rajtuk gazdagodjon meg. Ha jol ismeritek egymast, akkor a baratnod valoszinuleg tisztaban van az anyagi helyzeteddel, es meg fogja erteni, hogy most eppen nem tudsz neki semmit adni.. Majd kesobb bepotolod. (Bar azert gondolom, lett volna idod felretenni egy kis penzt az elmult honapokban, de mostmar mindegy).
2. Annal, ha valaki nem tud elmenni egy eskuvore csak az rosszabb, ha nem szol errol idoben a parnak. Ok mar megrendeltek a Te vacsoradat, es italodat holnapra, nekik ezt ki kell fizetniuk mindenkeppen, ha elmesz, ha nem. Menj el, hogy legalabb ne vesszen karba az o kedvesseguk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!