Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmennétek a helyembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek holnap lesz az esküvője és a lagzija de épp ebben a hónapban nem úgy jött össze és sajnos ha megyek semmi pénzt nem tudok adni. Ez nekem annyira kellemetlen hogy mindenki átadja mi meg nem tudunk adni
2016. nov. 11. 04:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem előtte való nap kell kitalálni. Mennyire közeli barátnő? Ha nagyon, akkor sokkal sértőbb, ha nem mész el.
2016. nov. 11. 05:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem tegnap szólt, hogy holnap lagzi, lett volna időd apránként félre rakni, ha már elfogadtad a meghívást. Nem tudom mennyire közeli barátnő, attól függ mennyire lesz kellemetlen. Mert ha pólyás korod óta a legjobb barátnőd, akkor valószínűleg pont lefogja sz_arni, de gondolom nem, különben fel se merülne ez a kérdés.

Nekem égne az arcom üres kézzel lagzira menni, de más meg nem visz egy üdvözlőlapot se mégis fölzabálja a fél büfét, csatak részegre issza magát, összelopkodja a díszítést, meg még otthonra is pakol két doboz kaját, szóval embere válogatja.

Ha a helyedben lennék én elmennék az esküvőre, gratulálnék nekik és annyi.

2016. nov. 11. 05:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit keson kaptal eszbe.Kerj kolcson szuleidtol es jovo honapban megadod.
2016. nov. 11. 06:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég szánalmasnak tartom, hogy tudod előre hogy hivatalos vagy esküvőre, rasásul a barátnődére, és nem bírtál feretenni egy sz.aros ajándékra valót. Undorító dolog az utolsó pillanatban lemondani. Nekik már úgy is ki kell fizetni a kajádat mert legálabb egy héttel előbb le kell adni a létszámot. Szégyelld magad. Nem igaz, hogy egy borítékot meg képeslapot nem tudsz venni és átadni. Nyilvan én sem a pénz miatt hívtam meg a rokonokat, barátokat fe a te hozzáállásod undorító.
2016. nov. 11. 08:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Baratokat altalaban nem azert hiv meg az ember egy eskuvore, hogy rajtuk gazdagodjon meg. Ha jol ismeritek egymast, akkor a baratnod valoszinuleg tisztaban van az anyagi helyzeteddel, es meg fogja erteni, hogy most eppen nem tudsz neki semmit adni.. Majd kesobb bepotolod. (Bar azert gondolom, lett volna idod felretenni egy kis penzt az elmult honapokban, de mostmar mindegy).

2. Annal, ha valaki nem tud elmenni egy eskuvore csak az rosszabb, ha nem szol errol idoben a parnak. Ok mar megrendeltek a Te vacsoradat, es italodat holnapra, nekik ezt ki kell fizetniuk mindenkeppen, ha elmesz, ha nem. Menj el, hogy legalabb ne vesszen karba az o kedvesseguk..

2016. nov. 11. 14:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Hű.... vajon miért most írtam ki...talán mert számítottam fizetésre és végül össze jött a számításom és tudok adni egy kevesett.
2016. nov. 12. 04:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!