Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fogyókúráztatok az esküvőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogyókúráztatok az esküvőtök előtt?

Figyelt kérdés
Én fogyni akartam, de a vizsgáim miatt bestresszeltem, és vagy 5 kilót felszedtem... Most még nem csak alapból, hanem azt is le kell valahogy tornáznom...Augusztusig sok fél óra el fog még telni így... :( ... :)
2010. ápr. 27. 21:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Ha fogyni akarsz, nem elég a torna, egyél kevesebbet. Amúgy érdekes godnolat, esküvő előtt fogyózni. Mert karcsúbb leszel az igaz, de meddig? Meddig bírod megtartani a formádat? Utána már mindegy lesz? Inkább egy jó étrendet találj ki, ami zöldségekből áll főképpen, annyit ehetsz, amennyit akarsz, csak zöldség legyen, esetleg gyümölcs. És akkor nemcsak hogy karcsúbb leszel, de szép egészséges arcszín, és csillogó szemek is jellemeznek. És ha megtartodd a jó szokást tovább, akkor ugyanilyen leszel esküvő után is.
2010. ápr. 27. 21:16
 2/11 anonim ***** válasza:
72%

nem én írtam ezt a kérdést?:)

ugyanez volt velem,hogy esküvőm előtt stresszeltem és meghíztam,de én csk 3 kg szedtem fel,na akkor még bepánikoltam hogy mi lesz ha nem lesz jó rám a ruha..elég különleges darab volt rajtam:) de elkezdtem futni,és délután fél 5kor megettem egy almát,és este még tornáztam..és aludtam :) így telt el 3 hetem:)

26/ boldog kismama :)

2010. ápr. 27. 21:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Ohh, hát gratulálok!! Remélem nekem is összejön! HOSSZÚ TÁVON!!!
2010. ápr. 27. 21:33
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem.

(menyasszony)

2010. ápr. 28. 09:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, kb. 8 kg-ot dobtam le, és pont jó volt. Az a ruha "megkövetelte", hogy lefogyjak!:)
2010. ápr. 28. 16:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudtam, az esküvő a boldogságról szól, nem a napi fél almán élésről. :P A párod úgyis tudja már, milyen az alakod, és biztosan így szeret, ha már elvesz. Én inkább az alakomra jól álló ruhát választanék. A ruha alkalmazkodjon hozzám, ne fordítva! :D

29/N

2010. máj. 2. 17:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem,mivel 7 hónapos terhes voltam :D de így is találtam magamra gyönyörű ruhát)
2010. máj. 2. 18:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ducin mentem férjhez!Igy ismert meg a párom, igy ismer mindenki!! Ráadásul szép ruhám volt.,ami előnyös és nem pufított még jobban,szóval nem kellett feszengeni.Jókat ettünk,ittunk,mulattunk.És nem azon görcsöltem, hogy huha,mi lesz ha szétpattan a ruha,vagy nem lesz jó a mérete.
2010. máj. 3. 09:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért nem kell ennyire sarkosan nézni. Azért mert valaki kicsit fogyózik a nagy nap előtt az nem jelenti azt, hogy fél almán él. Elég baj az,ha valaki úgy csinálja. De ha a ruha amit kinézett úgy áll igazán jól rajta, hogy lead hozzá 5 kg-ot, akkor miért ne? Ha saját magának így tetszik?
2010. máj. 3. 10:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Persze, ez is benne van, de nekem a 9.20-as hozzáállása mégiscsak jobban tetszik. :) Kifejezetten duci nőt is lehet szépen felöltöztetni, kicsit teltet meg pláne - persze ha valaki L-es méretű, és mégis egy M-es ruhához ragaszkodik, magára vessen :)
2010. máj. 3. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!