Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj átöltözni menyecske ruhába?
Olyanon is voltam, ahol az esküvő után azonnal átvett egy fehér koktél ruhát, éjfél körül pedig egy más színű, nem piros ruhára váltott.
Eddig ez a megoldás tetszett a legjobban.
Szerintem semmiképp nem praktikus abban a ruhában maradni hajnalig, de te tudod.
5# azért ettől nem megy kárba a ruha, ki tudják tisztíttatni. Én sem ettem le egyébként, és senki nem öntött le semmivel. Persze előfordulhatnak balesetek, de akkor inkább fel se húzzuk a menyasszonyi ruhát? Elég érdekes hozzáállás.
Egyébként a kérdésre válaszolva, nem muszáj menyecske ruhát húzni, de hidd el jól fog esni hogy végre leveheted a menyasszonyi ruhát. Én legalábbis örültem neki éjfél tájt ☺
Nem muszáj, manapság bármit lehet. :)
Barátnőm úgy gondolta, hogy ő márpedig nem varrat két ruhát, végig a fehérben volt. Igaz, ott a buli olyan hajnali 2 után véget ért, nem tartott reggelig.
Ő speciel a menyecsketáncot is kihagyta, kellemetlennek tartotta volna a pénzért parádézást. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!