Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményeket kérnék! Melyik legyen?
170 cm vagyok, 50-52 kg, a fenekem nem lapos, de nem is olyan formás, a mellem viszonylag átlag. (75/B)
Cipőnek ezeket gondoltam:
A: [link]
B: [link]
Menyaruhák:
Menyecskeruhák:
Köszönöm a válaszokat! :) 25/N
Cipő: egyik sem. Hány éves vagy 25 vagy 52?:) Ezeket egy 50 éves nőn tudnám elképzelni, az örömanyán...
Fiatal nőknek inkább ilyesmi:
A ruhákból mind a kettő tetszik nekem, inkább az A-t választanám, kevesebb dísz, egyszínű fényes szatén, letisztultabb, elegánsabb. A B kicsit bohókásabb a sok csillámmal, dísszel. De a stílusodon múlik.
Menyecskeruhákból szintén nem tetszik egyik sem, mindkettő egy ilyen fellépős-táncosruhára emlékeztet, egyáltalán nem ünnepi, elegáns, kifinomult darabok. Ha nagyon választani kell, akkor inkább a B, de tovább keresgélnék itt is.
Cipők nagyon csufik, bocsi :( Ha mindenképp ezeknél akarsz maradni, akkor A.
A menyaruhák nem az én stílusom, viszont az A jobban tetszik.
Menyecskeruha közül egyértelműen B, nagyon szép.
Egyik sem tetszik igazán, de ha választani kell, akkor:
Cipő: A
Ruha: A
Menyecskeruha: B
:)
Hogy miért?:)
Cipő passzol a ruhához a díszítése miatt,ruha extravagant a sok dísz miatt.
Menyecske az a jó ha party style,egy lakodalom legyen vidám:)
Ruha: A (A B felső részének a díszítése nekem nagyon "sok", egyáltalán nem jön be) - de az A szerintem nagyon szép
Cipő: B (nem érzek nagy különbséget a kettő között)
Menyecskeruha: A (A B nekem egyáltalán nem tetszik, sem az anyaga, sem a felső, sem a szoknyarésze) - de az A tetszik
B, B, B
Nem tudom mi a baj a cipőkkel, meg igazából nem nézi a kutya sem. Szerintem nem öregesek hanem elegánsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!