Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményeket kérnék! Melyik legyen?
170 cm vagyok, 50-52 kg, a fenekem nem lapos, de nem is olyan formás, a mellem viszonylag átlag. (75/B)
Cipőnek ezeket gondoltam:
A: [link]
B: [link]
Menyaruhák:
Menyecskeruhák:
Köszönöm a válaszokat! :) 25/N
Cipő: A
Ruha: A
Menyecske: B
Sok boldogságot!:-)
Mindkét cipő szép.
Ruha: A.
Menyecske: egyik sem.
Cipõ: igazából bármelyik, sokkal jobbak, mint amit a 3. linkelt (plàne, hogy az elöl nyitott szandál nem elegáns viselet). Meg nem mindenki tud túl magassarkúban járni..
Ruha: igazán egyik sem, de a B talán jobb
Menyecske: egyik sem tetszik..
A cipők nekem is tetszenek, a B talán szebb. A ruhák szépek, csak kicsit unalmas már ez a sok pánt nélküli rettenet. Ha nem teljes alakodban fotóznak, vagy legalább derékig, olyan, mintha nem lenne rajtad semmi.Meg egyszerűen nem szép szerintem.
A menyecskeruhákból a második az szép.
B,A,B
Hasonló típusú cipőm volt az esküvőmön, csak picit magasabb sarokkal, és nagyon kényelmes volt!! pedig SOHA nem hordok magassarkút, mert amikor próbálkoztam vele régebben, mindig kiléptem belőle vagy beakadt vhova a sarka, vagy csak szimplán feltörte a lábam, de ez rajtam volt délután 2-től hajnalig 1-ig (akkor vettem át a piros cipőt) és fel se tűnt, tudtam benne táncolni és még csak egy vízhólyag sem lett tőle a lábamon. Jó választás.
Nekem tetszenek a cipők, sztem nem öregesek - azt csak sajnálni tudom, aki szerint csak az orrabukósan magas sarkú meg a teleműkövezett cipő a fiatalos. Nekem az A verzión a csat nem tetszik, az nekem túl csicsás, így a B-t mondanám.
Menyasszonyruhából egyértelműen az A verzió tetszik jobban, az nagyon ízléses és elegáns. A B felső része az én ízlésemnek már nagyon csicsás.
Menyecskeruhából mindkettő szép, bár a 2.-at a hátkivágása miatt csak akkor ajánlom, ha melltartó nélkül is tökéletesen áll a melled, vagy ha megtartja a hátsópánt nélküli szilikon cicicucc :D). De amúgy mindkettő jól néz ki.
A cipők nekem nem tetszenek, de ha muszáj választani, akkor az A.
Ruhák közül mindenképpen az A-t mondanám, az szerintem nagyon szép, nekem a B egy kicsit sok lenne.
A menyecskeruhák közül a B tetszik jobban, de tényleg csak abban az esetben ajánlatos, ha jól tart téged a hát nélküli szilikonmelltartó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!