Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem tetszik egy menyecske ruha sem? :/
Hagyományost nem szeretnék, de a többi sem tetszik! Esetleg tudnátok linkelni, hátha valamelyik megtetszik!
Pirosat szeretnék inkább és rövidet. Normál testalkatú vagyok.
Nekem sima koktélruhám volt, nem kimondott menyecskeruha.
Próbálj azok között nézegetni, vagy estélyi ruhák között.
Én is így voltam vele, aztán az utolsó pillanatban felkerestem egy varrónőt. Nem került többe, mint egy jobb koktélruha a butikokban. Szép, egyszerű, nagyon szerettem. Szóval megéri varrónőt keresni, egy egyszerű piros ruhát sokan meg tudnak csinálni. Ezek alapján csináltattam.
ment mindenkinek a zöld kezecske :D
kedves utolsó, talán ezek amik úgy ahogy tetszenek, főleg a jobb felső sarokban lévő :)
ahhh... hát igen, Daalarna <3
Ezek szuperek! Na ezek már tetszenek!
Egy élethelyzetben vagyunk, nem szeretem a nagy abroncsos habos babos ruhákat, így a menyasszonyi ruhám is más lesz mint a hagyományos ( igaz még csak a tervező fázisban vagyok, de valszeg. ilyesmi lesz : [link] )
Ami pedig az menyecske ruhát illeti :
Ez a három a "szerelem" nekem. :D
Sok boldogságot Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!