Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főasztalnál csak a menyasszony és a vőlegény? Nem túl furcsa?
Én még csak olyat láttam eddig, hogy középen a pár, két oldalukon pedig szülők, testvérek.
Az étterem méretei miatt maximum 6 fős tudna lenni a főasztal. Ami azt jelenti, hogy középen mi, két oldalon pedig a szülők lennének.
Viszont. Nekem nincs édesanyám. Apukám párját pedig bár kedvelem, annyira mégsem, hogy őt főasztalhoz ültessem, akkor már inkább tesómat ültetném oda, de az meg megint nem túl jó, hogy egy párt szétválasszak.
Arról nem is beszélve, hogy van 14 fő, aki vegetáriánus, akik amúgy egy kupacban ülnének, és ez a 6 fős főasztalos dolog nagyon összekuszálná a dolgokat.
Az étteremben mondták, hogy ritkább, de szokott lenni náluk olyan megoldás, hogy 2 fős főasztalt állítanak középre, és akkor csak a vőlegény és a menyasszony fog ott ülni, mindenki már a 2 sorban felállított hosszú asztaloknál.
és a tanúk? azok bizonyára kiadnák a 2-2 főt.
Nálunk is a tanúk ülnek a menyasszony és vőlegény mellé, a szülők pedig közel a főasztalhoz, a szűk család körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!