Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tornacipős menyasszony és vőlegény?
Mennyire találnátok furcsának vendégként?
Igaz nem lesz nagy esküvőnk, fiatalok és kicsit bolondok is vagyunk, persze ezt a vendégsereg tudja is jól.. :D De mégis kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)
Aki esetleg nem tudná a kettőt együtt elképzelni, néhány kép (amiből mi is inpirálódtunk) :
Szerintem nagyon bulis! :)
Van egy ismerősöm akiknél még a vendégeken is tornacipő volt! Nekem tetszett! :)
én azt nem értem,hogy miért kell ezt így kihangsúlyozni. tesóm is egy laza cipőben ment férjhez,de a hosszú ruha alatt nem látszódott. mivel életében nem hordott magassarkút,egyértelmű,hogy nem az esküvőjén fog botladozni. úgysem látszott a ruhától. de azt így elég gáznak érzem,hogy direkt mutogatják képen.
de a ti nagy napotok,nektek kell tudni.
láttam már olyat,hogy a menyasszony a nyitótánckor dekázni kezdett a menyasszonyi ruhában. ha valaki ilyen sportos,akkor nincs ezzel semmi. ti tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!