Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tornacipős menyasszony és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tornacipős menyasszony és vőlegény?

Figyelt kérdés

Mennyire találnátok furcsának vendégként?

Igaz nem lesz nagy esküvőnk, fiatalok és kicsit bolondok is vagyunk, persze ezt a vendégsereg tudja is jól.. :D De mégis kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

Aki esetleg nem tudná a kettőt együtt elképzelni, néhány kép (amiből mi is inpirálódtunk) :

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. aug. 10. 20:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
szerintem undorító ha már úgyis kiöltöztök miért nem lehet olyan cipőt felvenni ami ILLIK is a ruhához... nem kell tűsarkú, meg kényelmetlen cipő nem arról van szó, de ez.... egyszerűen nem értem
2016. aug. 14. 09:00
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem parasztos, és nem csinálnék ilyet csak azért, hogy különleges legyek (bár ha egyszer megházasodnék, a kényelem lenne az első a ruha-és cipőválasztásnál).

természetesen nem szólnálak meg vagy nem tárgyalnálak ki emiatt vendégként. fura, de nem olyan fontos. viszont ha nektek tényleg az, akkor hajrá. tényleg úgy csináld, ahogy neked jó.

én inkább a zene miatt aggódnék, mert a saját esküvőmön nemigen menne alpári tömegzene. az szerintem jobban zavarná a bebaszott rokonokat :)

2016. aug. 14. 09:06
 13/14 anonim ***** válasza:
felvilágosultnak tartom magam de azért a tornacipő menyasszonyi ruhával és öltönnyel nem illik össze, mégis csak egy ünnepélyes alkalom :)
2016. aug. 15. 15:52
 14/14 anonim ***** válasza:
rajtam fehér dorkó volt, kalocsai hímzéssel, férjemen fekete bőr converse :)
2016. aug. 15. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!