Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Azt az ötletet találtam ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt az ötletet találtam ki, hogy a bátyámék esküvőjére esküvői újságot fogok szerkeszteni. Ötletek a tartalomhoz?

Figyelt kérdés

Kérlek benneteket, ne linkeket írjatok, a saját kútfőre vagyok kíváncsi. :) Köszi. Minél több jó ötlet, annál jobb.

(az esküvő 2010.július 31-én lesz, előtte egy hétig még jöhetnek az ötletek.)

2010. ápr. 25. 09:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
én az életük fontosabb pillanatait, történeteit vetném papírra. Jó lenne ha lennének fényképek...
2010. ápr. 25. 13:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

ha bemész a helyi könyvtárba,ott segítenek kikeresni,azt az újságot,amiben bent vannak az "anyakönyvi hírekben"

Aztán fénymásolhatod azt a lapszámot,amikor születtek,amikor első nap iskolába mentek,amikor összeismerkedtek(persze nem az egészet,csak egy-egy vicces,érdekes cikket)

Vagy egy másik tipp:magazin mintájára(mondjuk fogsz egy kiskegyedet vagy akármit,végiglapozod mi van benne)"cikkeket" írsz róluk rengeteg fényképpel(pl "meginterjuvolhatod"a mennyasszony,vőlegény szüleit,barátait,horoszkópot,keresztrenyvényt stb...írhatsz nekik,sőt még néhány vicces apróhírdetést is...

2010. ápr. 25. 13:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

2 kronológiai szalag,mi egybe forr menyasszony és a vőlegény életénke fontosabb eseményei, és a szalag ott találkozna, mikortól egy párnak számítanak.

és a szalag formája lehetne szív és a közepén lehetne a pont..remélem érhető:)

2010. ápr. 25. 14:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
amúgy az első kommentező ötlete nagyon tetszik;)
2010. ápr. 25. 14:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Bár nagyon új ötleteket nem tudok mondani, szerintem nagyon megható lenne, hogy ha tényleg lennének benne személyes történetek. Pl ha megtudnál valami személyes infókat, akár csak a pletyka lapokban... hogy mikor csattant el az első csókjuk is hol, írhatnál is róla egy kis beszámolót. Aztán valamilyen élményről, amit sokszor felemlegetnek, legyen az nyaralás, egy vacsora vagy egy bármilyen baki... Aztán interjú valamelyik örömanyával, legjobb baráttal stb. Ezeket a személyes vonatkozású cikkeket érdemes összefűzni olyanokkal, amiket előttem is mondtak... pl ha szerepeltek valamilyen újságcikkben azokat előkeríteni és belerakni, aztán cikket írni az általános iskolás, középiskolás ballagásukról képekkel együtt. Illetve a fontosabb időpontokra is érdemes rákeresni, hogy mi történt még aznap a nagyvilágban. Pl évforduló, az első randi, stb... Szóval legyen sokszínű, de még is ötletesen megszerkesztett, érdekfelkeltő szalagcímekkel... Amúgy visszatérve az előző pár hozzászólóhoz, szerintem ez egy nagyon kedves ötlet, és ha hajlandó leszel ilyen sok energiát belefektetni, és tényleg kutatni, és beleszerkeszteni olyat is amire senki nem számít, akkor hatalmas meglepetés lehet és bizony gyönyörű összefoglaló az eddigi közös életükről! :) Az utolsó cikk lehetne egy hír az esküvőjükről, aztán pedig hogy mi történt a "ceremónián" következő számunkból megtudhatják... Ezzel előre is vetítheted, hogy a 25. házassági évfordulójukra is kapnak majd egyet! :P

Amúgysem valószínű, hogy ezt a lagzin fogják olvasgatni, nem tudom ezt honnan vette bárki is, de akkor is nagyon szép dolog ilyen személyes ajándékkal készülni, pláne ha esetleg sikerül nyomdában olyanra is kinyomtattatni mint egy valódi újság.

2010. ápr. 25. 14:50
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi kedves ötleteket. Aki lehurrogott, annak pedig azt üzenem, hogy ez az egész nem rólam fog szólni. De szerintem egyértelmű volt, hogy a bátyámék számára szeretném, és nem én akarok vele villogni...
2010. ápr. 25. 15:37
 17/17 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem is voltak saját ötleteim, de azért úgy vélem, némi segítség elkel az embernek, ha ilyesmibe vág, főleg, ha nem egy oldalasra tervezi.
2010. ápr. 25. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!