Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt az ötletet találtam ki, hogy a bátyámék esküvőjére esküvői újságot fogok szerkeszteni. Ötletek a tartalomhoz?
Kérlek benneteket, ne linkeket írjatok, a saját kútfőre vagyok kíváncsi. :) Köszi. Minél több jó ötlet, annál jobb.
(az esküvő 2010.július 31-én lesz, előtte egy hétig még jöhetnek az ötletek.)
ezt úgy kell elképzelni,hogy mondjuk esküvő előtti egy hétben minden nap kiadsz egy pár oldalas "újságot",amiben leírod,hogy aznap mit csináltak az esküvővel kapcsolatban?
mert akkor amit az első írt nem rossz ötlet:)
Bízd egy profira, ha te nem vagy az. Legalább a végső kivitelezést. A tartalomra jó ötletek születnek itt azért.
Ez lesz a nászajándékod, vagy ez csak egy figyelmesség? Ha az utóbbi, akkor az se baj, ha te csinálod.
Hol, és hogyan ismerkedtek meg?
Első randi hol volt?
Első virág, amit kapott a lány
Első ajándék
Közös szám
Közös film
Közös kis mütyűrök
Első közös fénykép
Első csók hol volt, mikor
Lánykérés körülményei- hol, mikor, kikkel, meglepi, stb.
Ez történt ezen a napon (az esküvő napján) (www.ezenanapon.hu itt találsz hozzá segítséget)
Nekem ez a "saját kútfű" kicsit ellentmond annak, hogy te is ötleteket vársz. Hol a saját fejed?
Egyébként meg ami a "mókát" illeti, biztos vagy benne, hogy ezen a napon mókázni akarnak a bátyádék? Szerintem nekik kéne a középpontban lenni, és nem a te újságodnak.
Ha az újság az ifjú párt állítja a középpontba, és sehol nem említi a készítőt, aki nem azzal járkál körbe, hogy "ugye milyen fain újságot csináltam?", akkor tényleg egy jó móka.
Ügyes legyél, sok sikert az ötlethez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!