Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Azt az ötletet találtam ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt az ötletet találtam ki, hogy a bátyámék esküvőjére esküvői újságot fogok szerkeszteni. Ötletek a tartalomhoz?

Figyelt kérdés

Kérlek benneteket, ne linkeket írjatok, a saját kútfőre vagyok kíváncsi. :) Köszi. Minél több jó ötlet, annál jobb.

(az esküvő 2010.július 31-én lesz, előtte egy hétig még jöhetnek az ötletek.)

2010. ápr. 25. 09:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Ami rögtön eszembejutott, hogy lehetne egy aloldalt szerkeszteni az "ezek történtek ezen a napon még...." címmel, és kiválogatott szalagcímeket berakni, csakis pozitív tartalommal (pl. 19XXben fellőttek az első műholdat, vagy: 5ös ikereket szült egy japán asszony stb.)
2010. ápr. 25. 09:55
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

ezt úgy kell elképzelni,hogy mondjuk esküvő előtti egy hétben minden nap kiadsz egy pár oldalas "újságot",amiben leírod,hogy aznap mit csináltak az esküvővel kapcsolatban?

mert akkor amit az első írt nem rossz ötlet:)

2010. ápr. 25. 09:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
eddigi közös képek, közös emlékek, rokonok/ ismerősök véleménye róluk... .-) egész szép ki újság jönne össze belőle, ez egy nagyon jó ötlet, gratulálok hozzá, és sok sikert =)
2010. ápr. 25. 10:05
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
én úgy gondolnám hogy úgy kezdődne az újság, hogy mindenkinek a kiskorától. 19xx Ádám megszületett 19xx Évike megtette az első lépéseit aztán ahogy megismerték egymást meg ilyenek és képekkel lehene illusztrálni.
2010. ápr. 25. 10:06
 5/17 anonim ***** válasza:
62%

Bízd egy profira, ha te nem vagy az. Legalább a végső kivitelezést. A tartalomra jó ötletek születnek itt azért.

Ez lesz a nászajándékod, vagy ez csak egy figyelmesség? Ha az utóbbi, akkor az se baj, ha te csinálod.

2010. ápr. 25. 10:52
 6/17 A kérdező kommentje:
Csupán figyelmesség, hogy nagyobb legyen a móka.
2010. ápr. 25. 11:32
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Hol, és hogyan ismerkedtek meg?

Első randi hol volt?

Első virág, amit kapott a lány

Első ajándék

Közös szám

Közös film

Közös kis mütyűrök

Első közös fénykép

Első csók hol volt, mikor

Lánykérés körülményei- hol, mikor, kikkel, meglepi, stb.

Ez történt ezen a napon (az esküvő napján) (www.ezenanapon.hu itt találsz hozzá segítséget)

2010. ápr. 25. 11:32
 8/17 anonim ***** válasza:
32%

Nekem ez a "saját kútfű" kicsit ellentmond annak, hogy te is ötleteket vársz. Hol a saját fejed?

Egyébként meg ami a "mókát" illeti, biztos vagy benne, hogy ezen a napon mókázni akarnak a bátyádék? Szerintem nekik kéne a középpontban lenni, és nem a te újságodnak.

2010. ápr. 25. 12:38
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha az újság az ifjú párt állítja a középpontba, és sehol nem említi a készítőt, aki nem azzal járkál körbe, hogy "ugye milyen fain újságot csináltam?", akkor tényleg egy jó móka.

Ügyes legyél, sok sikert az ötlethez!

2010. ápr. 25. 12:57
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
mekkora parasztok vagytok:/ miért kell szegény kislányt bántani?bezzeg ha a szemébe kellene mondani mindegyikőtök futva menekülne:/beszari szar népség:/
2010. ápr. 25. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!