Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves pasi vagyok. Két problémám van, amiért azt hiszem sose találok feleséget.1. Minden álmom Las Vegasban esküdni, csak ketten.2. Nem szeretnék gyereket, és ahogy idősödöm egyre inkább ezt érzem, hogy nem kell. Van olyan, akinek ez elfogadható?
Vegasi esküvőbe én csak úgy mennék, bele, hogy utána itthon egy igazit is :P
Vegasban ugyanis nem érvényes, nem is lennék feleség, te sem férj...
Gyereket viszont nem akarok én se, nem hiszem hogy olyan ritka manapság az ilyen nő. Látod, ide si írtak elég sokan.
A férjemmel mi is úgy házasodtunk össze, hogy csak mi ketten voltunk (holott elég népes a rokonság), mert így akartuk mindketten. Gyereket sem szeretnénk, pedig már túlvagyunk a harmincon. Nálunk minden rendben, szeretjük egymást, tökéletes az életünk, és biztos, hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen nő.
Viszont, egy kis hang azt súgja nekem, hogy te egész egyszerűen félsz az elkötelezettségtől... :)
Én benne vagyok. :)
Nem akarok gyereket, és jöhet Vegas is.
Csak annyi kikötésem van, hogy mindenféle szerencsejátékot ki kell majd próbálnunk amíg ott vagyunk.
25/l
tegnap 10:12
Én veled értek egyet!! Minden álmom a nagy esküvő és a gyermekáldás! Az első nemsokára valóra válik!! :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!