Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves pasi vagyok. Két problémám van, amiért azt hiszem sose találok feleséget.1. Minden álmom Las Vegasban esküdni, csak ketten.2. Nem szeretnék gyereket, és ahogy idősödöm egyre inkább ezt érzem, hogy nem kell. Van olyan, akinek ez elfogadható?
Ennyi fölösleges pénzed van? Mert én tuti ragaszkodnék legalább a szüleimhez, tesómékhoz, tehát nekik is ki kéne fizetni az utat, mert nekik egy vasuk sincs ilyesmire.
Szerintem nem ezek miatt nem találsz feleséget, hanem mert nem akarsz és nem keresel.
Hát tényleg nem nagyon voltak még mély kapcsolataid ezek szerint, ha a párkapcsolati kérdésben ez a két legfőbb problémád :)
A Vegas megoldható, a gyerek szintén. Keress olyan nőt akinek nőgyógyászati betegsége van, neki akkor nem lehet (ha nem lehet) és van olyan nő aki biztos nem akar gyereket. Mellesleg megváltozhat a véleményed, de akkor megint csak meg leszel lőve, ha a csaj viszont tartja magát ehhez :)
Nyugi, találsz. Pl. én sem akarok gyereket. Ritka, de van ilyen nő:D
Mondjuk ezt a Las Vegas-os dolgot nem értem...
26.L
félreértés elkerülése végett: a 09.35-ös nem nekem írta (szintén 09:35-ös), hogy hozzám való a kérdező :)))
nem lennénk jó páros, engem idegesítene :))))
09:32-re gondoltam,hogy Ő a Neked való:)
09:35
Hát furák vagyunk mi emberek. Nekem minden álmom az, hogy gyerekem lehessen.. Tovább adjam a család nevemet, rá nézzek és magamat lássam benne vagy azt a nőt, akit a legjobban szeretek és aki a legjobb hozzám, a jövendőbeli feleségem vagy ha nem ért valamit, én legyek az első, akitől kérdez.. Különben egy család az nem férjből feleségből gyerekekből áll? Szerintem gyerek nélkül nem lehet teljes életet élni..
Nekem sajnos nagyon úgy néz ki hogy nem lehet vérszerinti gyerekem. Azért gondold át mégegyszer!
Üdv. 18F
Hidd el van pár ilyen nő! Én sem akarok gyereket. A Las Vegas csak azért nem tetszik, mert én inkább a mi országunkhoz hasonló vagy kicsit hidegebb helyeket szeretem, erdők, fenyőfák stb... :) De amúgy az utazás, ország elhagyása okés. Viszont nekem van hobbim ami szinte egy komoly életforma és aki nem fogadja el annak pápá... És szerintem a legtöbb gyereket nem akaró, magabiztos és/vagy karrierista nő ezzel szintén így van (hogy űz valamit komolyabb szinten mert nem elég az átlag)...
Azoknak meg akik képtelen elfogadni hogy nem mindenki olyan mint ők, üzenem, hogy nem értem mi bajuk lesz attól ha megpróbálkoznak mégis az elfogadással?
Szerintem manapság már nem olyan ritka az a nő, aki nem akar gyereket.
A vegasi esküvőben pedig még én is benne lennék, mert szeretem az ilyen dolgokat :) De hát asszem én nem lehetnék a feleséged, mert már van gyerekem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!