Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az esküvői bevonulásról?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=eUjGg145uMw
Nekem nagyon tetszik, ezt biztos nem fogják a vendégek elfelejteni. :D
2010. ápr. 24. 12:34
1/9 anonim válasza:
Ez nagyon jóóóó! Mi is néztük ezt a videót, és gondolkodtunk rajta, de végül nem ezt csináltuk, hanem az első táncunkat komolytalanítottuk meg :-) . Tudod azt a vicces fajtát! Na azt is emlegetik azóta. Olyanból is sok van fent a youtube-on.
3/9 A kérdező kommentje:
Ugye hogy jó?:D Féltem hogy tiszteletlennek fogjátok találni :D
2010. ápr. 24. 12:45
4/9 anonim válasza:
Szerintem is jópofa csak nem templomban...:-S
Én meg azért nem csinálnám mert az idősebb rokonság tuti megbotránkozna:D
De egy ilyen esküvőre elmennék azért:D
5/9 anonim válasza:
Mivel én 10évig táncoltam,ezért közel áll egy ilyen a szivemhez.Csak nem a templomban,hanem a házasság kötőben.
6/9 anonim válasza:
Imádom!!!! Szívem szerint én is megcsinálnám...
7/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett mikor láttam, úgyhogy megmutattam a páromnak, aki szerint IDÉTLEN. (Augusztusban lesz az esküvőnk.)
8/9 anonim válasza:
Vicces :D Nagyon nagy,de azért nem csinálnám meg az esküvőmön.. :) Bár a barátom szerint nem lenne rossz :P
9/9 anonim válasza:
Ezt már láttam nagyon régen, szerintem is nagyon jó! Mikor barátnőm esküvőjét szerveztük, akkor találtuk, nekik is tetszett nagyon, de aztán végül nem ez lett, hanem egy saját, egyéni, mivel nem akartunk koppintani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!