Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői "fekete lista"? Kikkel akadt problémátok?
A feketelistán a szüleim szerepeltek, sajnos bizalmat szavaztam nekik, nem kellett volna...
Szolgáltatókkal nem volt semmi gond. Szinte mindenkit ismertem régről, úgy készítettek, készülődtek, mintha a saját lányuk lettem volna. :) így utólag őket kellett volna meghívni a saját családom helyett...
Anyám hugai.
Alapból nem szeretem őket,de az illem...
Végigveszekedték az estét,éjjel 1kor szó szerint üvöltve elzavartam őket,hogy folytassák máshol,takarodjanak.
A túl sokat ivó nagyim báttya már semmiség volt,ő csak érdekesen dalolászott.
Nekünk most lesz jövőre az esküvőnk.
Fekete lista a szolgáltatókra még nem érvényes... de nálunk pl. diákmunkások lesznek órabérben (600/óra) a pincérek, mert én így 'óhajtottam' :))
Ők korlátlan ehetnek/ihatnak, éjfél után alkohol tartalmú italokat is, 30 percenként 10 perc cigaretta szünettel egybekötve. Tehát, teljesen korrekt vagyok.
Viszont kikötöttem a diákszövetkezetnek, hogy legyenek elérhető 'pótlások', mert, ha csak 1× meglátom, hogy valaki nem 'ugrik' a vendégekhez, akkor mehet is el és jöhet más. Mivel cégem van, így elég sokszor kértem már diákokat, minimum, hogy most ők (diákszöv.) 'ugrált' értem.. :))
Rokonok:
1. Édesapám. Természetesen ott lesz, de tudja jól, hogy csak egy húzása van. Mivel eddig minden fontosabb pillanatot az életemben - és nővérem életében is - elbaxott, így eléggé aggódom, hogy ezt is tönkre teszi.
2. Nővérem alkoholista sógora. Mivel a sógorom szüleit is meghívtam, így sajnos egyértelmű, hogy a 42 éves intelligencia hiányos, alkoholista második gyermekét is meg kell hívnunk. Sajnos együtt élnek ...
3. Párom keresztapja. Szintén alkoholista, de remélhetőleg nem jön el, mert neki mindig fontos dolga van a kocsmában...
Amúgy a nagy nap előtt beveszem a leszrom tablettát, felöltöztetem az addigra 11 hónapos kislányomat és elindulok a házasélet felé :)))
1.Anya testvérnek az élettársa: Világ életemben utáltam,lekezelő és bunkó.Szinte mindenki utálja.
2.Nagyanyám. Mindenbe beleköt,és semmi nem jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!