Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi ruhakölcsönzes menete?
Figyelt kérdés
Szeretnek ruhat probalni.az ilyen probaert kell fizetni az üzletben?es ha kivalasztom a ruhat azt az idöpontra felreteszik?es a ruha kölcsönzes hogy müködik szoval szombati esküvön szombat reggel kapom meg es vasarnap v hetfön vinnem is kell vissza?ki kell tisztittatni?es megeri kölcsönözni vagy inkabb venni kene ruhat?tudjatok melyik mennyibe kerül körülbelül?2016. szept. 17. 08:05
1/6 anonim válasza:
1.) Az üzletek 90%-ban nem kell fizetni a próbáért, de van olyan üzlet Budapesten, ahol 5000 Ft a próbálás díja (én ezt ki is hagytam), szóval alapvetően a legtöbb helyen ingyenes. 2.) Igen, kiválasztod a ruhát ami tetszik és azt elteszik a te napodra, az elején kérdezik, hogy mikor lesz az esküvőd és csak azokat a ruhákat mutatják meg, amik aznapra még szabadak. 3) Kiválasztod a ruhát, aztán esküvő előtt 1 héttel elmész újra és rádigazítják, van ahol már pénteken el lehet hozni, van ahol még hamarabb, ez is üzlettől függ, meg kell kérdezni, általában hétfőre vissza kell vinni. 4) Nem kell kitisztíttatni, az benne van az árban, persze ha olyan nagy károsodás történt a ruhával akkor azt pluszba kifizethetik (pl. ha kiégett stb...) 5) Nem lehet megmondani, hogy melyik éri meg jobban, attól függ milyet szeretnél, az olcsóbb ukrán ruhákat meg lehet venni 20-50 ezer forint között sok helyen, de ha márkás ruhát szeretnél azok több mint 500.000 Ft-ba kerülnek, azokat nyilván kölcsönözni éri meg jobban, azok olyan 130-150 ezer forint körül kölcsönözhetők.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a valaszodat,sztem kölcsönzöm a ruhat amugyis alacsony vagyok es vekony jobb ha ram igazitjak,mert gondoltam rendelesen de felek h belenyulok es nem lesz jo a meret vagy nem ugy all mint a kepen all a nönek :)
2016. szept. 17. 11:35
3/6 anonim válasza:
Én sem mertem volna rendelni, szerintem mindenképp menj el próbálgatni szalonokba, hogy megtudd mi áll jól neked. Utána aztán lehet gondolkodni, hogy kölcsönzöd, varratod, vagy megveszed. Én végülis egy outletben vettem meg egy 500.000 Ft-os ruhát töredékéért (abszolút nem látszik rajta, hogy használt lett volna, teljesen újnak tűnik), én mindenképp márkás ruhát szerettem volna, nem azért mert annyira fontos a márka, de kizárólag ez az egy fajta ruha állt jól nekem, és ezen nem akartam spórolni. Hihetetlen de a többi ruha nagyon szarul állt rajtam, ennek a tervezőnek a ruháit meg mintha rám öntötték volna. Jó próbálgatást!:)
4/6 anonim válasza:
Az első válaszoló mindent leirt ☺
5/6 A kérdező kommentje:
es a ruhaszalonokban több markaju ruha van?szoval sokfelet meg tudok nezni?vagy az üzletek is leszerzödnek 1-2 markaval?vagy vegyesen valogathatok?:)
2016. szept. 18. 12:57
6/6 anonim válasza:
Változó, az olcsó szalonokban egyébként nem is márkás ruhák vannak. De a Royal szalonokban pl. 5 féle márka van azt hiszem, de mindegyik szalonban más. Érdemes az interneten nézelődni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!