Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűk családon belül két esküvő egymáshoz nagyon közeli időpontban. Ti mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Az esküvő előtt több, mint másfél évvel mondtuk a családnak, hogy mikor lesz. (2017 szeptember)
Most nyáron a mostohanővéremnek megkérték a kezét, ők is jövőre akarják tartani. Ráadásul nemrég olyat is mondott, hogy esélyes, hogy az övék is szeptemberben lesz. És hogy talán csak 1 hét különbséggel.
Nem mutattam, de engem ez baromira zavar.
Ti mit szólnátok hozzá? Zavarna?
2016. szept. 11. 15:43
11/11 anonim válasza:
Nem értem mi a problémád. A mostohanővéreddel egy közös rokonod sincs és gondolom a baráti kör sem azonos, így a két esküvőn nyilván nem ugyanaz lesz a násznép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!