Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Linkelnétek nekem habos-fodros menyasszonyi ruhákat? Valami nagyon extrákat és különlegeseket? És egy jó szabadtéri helyszínt az igen kimondásához és az utána következő lagzihoz? És egy jó zenészt?
Jövő nyáron lesz.Egy ilyen helyszínt keresek a lagzihoz,de Budapesten vagy pedig olcsóbban.
Nézd meg ezt! [link]
:)
Egyébként én voltam a Szidóniában szabadtéri esküvőn! Ájulat! De tényleg! A vacsora "művész" volt, én a hagyományos megoldást szeretem, de ízlett.
A helyszín igazán elegáns!
Az oldalt érdemes megnézni: www.szidonia.hu
Szia!
Amennyiben még nincs zenekarotok, szívesen segítek. Tudok 1-2-3 vagy 4 fős élőzenés zenekart ajánlani. Amennyiben még aktuális, akkor a következő e-mail címen tudsz ajánlatot kérni:
keszijeno@gmail.com
Üdvözlettel:
keszibarbara
Szia!
Igen a Szidóniában aludtunk, de a pár "jóvoltából". Nagyon szép a szoba, meg minden. Szívesen maradtunk volna. Fürödni pl. nem voltunk, mert nem erről szólt, de tényleg sajnáltam, hogy a wellness kimaradt.
Talán egy kérdést nektek is megér. Mi nem voltunk sokan, és volt akit nem hívtak meg (csak a közeli családtagokat) a "szállásra".
Már ez is divat:), aki akar alszik, saját kontóra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!