Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vegyem meg a ruhamat? 250. 000 Ftot tudok raszanni! Talalok ennyiert ilyesmit? Link (? )
A stilus es a csipke is nagyon tetszik.
Nagyon szeretnèk egy ilyen ruhat. Hasonlot probaltam de kulfoldon es draga volt.
KI melyik szalont ajànlja?
(Baja kornyeken, pesten vagy Nyiregyhaza kornyèkèn)
Koszonom.
Előre is elnézést, ha megbántanálak, de te olyan sötét vagy mint az éjszaka!
(én vagyok a "kilenceske")
őszinte vagy?! hát amit én tőled olvastam kommentet, abból üvölt a nagyképűség (vajon tudod-e mi az?), mindenkit lenézel, pedig a maguk módján segíteni szeretnének
felteszel egy kérdést egy nyilvános oldalon > fogalmad sincs, h kik válaszolnak rá és letorkolod őket. hát ha hasznos tanácsra vágysz, akkor kérdezősködj az ismeretségi körödből, nekik talán nem így reagálsz hasonló válaszok esetén
azt mellékesen teszem hozzá, h amint azt te magad is beismered, tkp nem is tetszik neked ez a ruha, de ilyet szeretnél.... teljesen logikus...
az meg tényleg az én egyéni szubjektív véleményem, h ez a ruha förtelmes, giccsparádénak max elmegy (mondom ezt úgy, h imádom a csipkét, de mindent lehet rosszul és jól is csinálni)
Ui.: Te sem ertelmezted a valaszaim, csak elolvastad.
Korulbelul 3-4 alkalommal irtam csak le, h a ruha ALSO rèsze fogott meg , a felso resz szamomra sok, a dekoltázsa miatt (is)
Tobbszor nem szeretnem leirni. Ertelmezd ezt a valaszom.. koszi...
bármelyik szalonban tudsz ilyen márkás ruhát rendeltetni, általában 6 hónap és leszállítják. DE nem fog beleférni a keretben BPen Vidéken talán igen
és a talánon van a hangsúly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!