Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vegyem meg a ruhamat? 250. 000 Ftot tudok raszanni! Talalok ennyiert ilyesmit? Link (? )
A stilus es a csipke is nagyon tetszik.
Nagyon szeretnèk egy ilyen ruhat. Hasonlot probaltam de kulfoldon es draga volt.
KI melyik szalont ajànlja?
(Baja kornyeken, pesten vagy Nyiregyhaza kornyèkèn)
Koszonom.
Nem a kèrdèsre vàlaszoltàl, egyèni döntès, közel sem ehhez kèrtem tanàcsot.
Üdv!
Az 1# szerinem csak tanácsot próbált adni, semmi rosszat nem akart. Én is ezt tanácsoltam volna, hogy a kölcsönzés kevesebb kiadás.
Én itt néztem az esküvömre ruhát.
Gyönyörűek és ennyiért szerintem tudsz bérelni. Mondjuk nekem egy kisebb vidéki szalonra esett a választás és Rosa Carla ruhám volt. És árban jóval a várakozásom alatt állt meg.
Amennyi energiával rákerestél erre a képre, a szalonok online kínálatában is kereshetnél....
A kérdésre válaszolva: esetleg vmilyen külföldi webshop, pl. newyorkdress.com vagy hasonló (persze ehhez pontosan tudnod kell a méreteid)
Igen. Tanacsot akart adni az elso, de en illedelmesen valaszoltam, hogy nem az volt a kerdesem es ennyi. Nem irtam semmi illetlen dolgot, amig Ő sem.
A dekoltàzs nekem sem teszik csak a karjàn a csipke es a ruha esèse.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!