Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Szerintem 45-48-nál többet nem ér.
2/9 anonim válasza:
Én azért a vásárlás előtt kérnék arról a ruháról fotókat amit el akar adni, és elmennék felpróbálni is. Ha élőben is így néz ki mint a képen, akkor megéri.
3/9 A kérdező kommentje:
Én is kértem,de nem tesz fel..azt írta van fent már kép róla..Ezért érzem neccesnek amúgy.
2014. dec. 18. 20:59
4/9 anonim válasza:
Szerintem ha már esküvői ruhát szeretnél venni, ne neten rendeld meg, mert pofáraesés is lehet a végén. Ha neked számít az esküvő és szép szeretnél lenni, menj biztosra.
Ráadásul itt a képeken látszik, hogy nem az adott termékről van fotó, hogy most milyen állapotban van. Szerintem ezt semmiképp ne vedd meg, főleg, hogy még képet sem hajlandó feltölteni, tuti kamu.
5/9 anonim válasza:
Mar megint te vagy 😕
meg vag aldva ezzel a MORI LEE ruhaval. Mindegy neked hogy lattad e vagy nem csak MORI LEE
6/9 A kérdező kommentje:
?
2014. dec. 18. 21:13
7/9 anonim válasza:
ez a ruha a felsőtestet túl hosszúnak láttatja, a lábat túl rövidnek. aránytalan lesz tőle a menyasszony testalkata.
8/9 anonim válasza:
lehet, hogy tett fel, csak még nem hagyták jóvá, ne emiatt legyen gyanús. Nézd meg, hátha van vmi olcsó terméke, azt üsd le, és már meg is lesz a mailcíme. Ha összejön, neki se kell a 40-50e ft után jutalékot fizetnie.
9/9 anonim válasza:
Igen es utána kérd meg hogy hagy nezhesd meg élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!