Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi szabit vettetek/vesztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi szabit vettetek/vesztek ki az esküvő előtt és után?

Figyelt kérdés

Én az esküvő hetét végig tervezem kivenni, hogy mindenre kényelmesen legyen idő.

Utána még nem tudom, mert még azt sem tudjuk lesz-e nászút, vagy ha nem lesz, akkor is mennyi pihenés jön majd még jól utána :)

2016. aug. 18. 16:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is kivettem az előtte lévő hetet, kellett is. Utána a hétfőt mindenképp vedd ki, alig bírtam lábra állni :)
2016. aug. 18. 16:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem kis esküvőm volt, csak a pénteket vettem ki.

Nagyobb buli esetén én rászánnék akár egy hetet is.

2016. aug. 18. 17:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Előtte 1 napot, utána 2 hetet, mert mentünk nászútra.
2016. aug. 18. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Előtte három napot, utána egy hetet. Igaz, hogy nagy esküvő volt, de nem volt túlszervezve, így elég volt a három nap. Utána pedig mentünk nászútra, ezért kellett az egy hét. De ezen is nagy balhé volt a munkahelyemen, mert 2,5 hónapja voltam ott,a főnököm be akart hívni dolgozni,a kolleganőim kicsavarták a kezéből a telefont, hogy ne merészelje. Komoly egy hely volt. 😁
2016. aug. 18. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Az esküvő teljes hetén, és a következőn voltunk szabin. Előtte a sok előkészület miatt, utána a 6 napos nászút miatt.
2016. aug. 19. 10:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Elotte 2 nap. Szombaton lesz szoval majd csut. pentek. Aztan utana min 3 nap h elintezzuk a dolgokat amit utana kell
2016. aug. 19. 11:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Előtte 2 napot. Hétfőn már dolgoztunk. Nem volt hajnalig tartó buli, szóval mi kipihentek voltunk.
2016. aug. 19. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Előtte egy hét, hogy ki tudjuk magunkat pihenni, és még az utolsó simításokat elvégezni, utána egy hét, mert mentünk nászútra
2016. aug. 22. 10:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Semennyit, bár én csak félállásban dolgoztam. Nem volt szükségünk olyan extra sok szervezésre, amit kellett azt megoldottuk munka után, és valamennyit a szüleim is segítettek (ők mentek el a csokorért és a tortáért az esküvő napján). Nászútra két héttel később mentünk, így sikerült lefoglalni a szállást.
2016. aug. 22. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!