Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell egy lagzira?
Májusban lesz az esküvő, magam szervezem, de még sosem voltam benne igazán a szervezésben, fogalmam sincs, hogyan kell, ebben kérem a segítségeteket, hogy legalább az elintézendő listát össze tudjam írni :)
Szolgáltatás szintjén kellenek zenészek, fotós-videós, ceremóniamester... Van még valaki, akire szükség van?
Egyebeknél meg kell kaja, innivaló (alkoholos és alkoholmentes is), meghívók, ültetőkártya, köszönetajándék, süti/ropi, menyatorta. Kihagytam valamit?
+kérdés: anyakönyvvezetőhöz hol, hogyan lehet bejelentkezni, mikor érdemes? A lagzi helyszínére hívnánk ki (Budapest), akkor a helyszín kerületéből kellene hívni az anyakönyvvezetőt vagy a bejelentett lakcím kerületéből, vagy ez teljesen irreleváns? Sose voltam még anyakönyvvezetőnél, hol található ilyen ember- okmányiroda, valamilyen városháza (????), egyéb intézmény? Vidéki lány vagyok, Budapesten halvány lila gőzöm sincs erről a kérdésről.
Előre is köszönöm a segítséget!
Elmondom mi milyen szolgáltatókat vettünk igénybe. Határ a csillagos ég, meg nyilván az igények változóak. Nekünk nem volt ceremóniamester sem.
Anyakönyvvezető + ottani dekoros (vele beszéltük meg a bevonulózenét is, pezsgőzést, szülőköszöntést stb).
Templom (a pap a jegyesoktatás és esketés miatt, illetve a sekrestyés, aki az ottani dekort intézte).
Szálloda. Ott intéztük a saját rendezvényszervezőjükkel az ételt, italt, süteményt, esküvői tortát és zongoristát.
Dekoros, aki a virágokat, csokrot, székszoknyákat, stb intézte.
Fotós.
Ruhák (varrónő).
Javaslom, hogy amit lehet vonj össze, magyarán egy szolgáltatónál intézz minél több dolgot, amit csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!