Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő után az új személyit hol, és mennyi idő alatt lehet elintézni? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
23-án lesz az esküvőnk, és a névváltoztatás miatt ugye új okmányokat kell beszereznem. Élükön a személyi igazolvánnyal. Hol kell intézni mennyibe kerül, és mikorra kapom kézhez? Olvastam, hogy 8 naptári nap, de abból mi a nászút miatt kicsúszunk. Van türelmi idő? Biztosan nem mi vagyunk az egyetlenek, akik így jártak. Segítsetek!2016. júl. 14. 17:29
1/5 anonim válasza:
Okmanyirodaban mindent megmondanak.
2/5 Noblesse Oblige válasza:
tel.: 1818 (hívható 8-18 között)
én is most cseréltem a személyim és volt 2 csavar is a dologban, felhívtam, minden kérdésemre választ adtak, másnap beslattyogtam a legközelebbi járási hivatalba és minden úgy ment, ahogy a telefonba elmondták!
3/5 anonim válasza:
25en volt az esküvőnk, július 1-jén kaptam meg a házassági anyakönyvi kivonatot, az ugyebár kell hozzá. 2-án már utaztunk. Szóval ha akartam volna se tudtam volna 8napon belül. Kutyát nem érdekeli. Hétfőn voltam bent az okmányirodába. A személyit, lakcímkártyát, útlevelet és jogosítványt is megcsinálták egyszerre. A 8.ker-be voltam, bár nem oda tartozom, fél óra alatt végeztem. És ingyenes volt!
4/5 anonim válasza:
Ráadásul a taj kártyával már nem kell bajlódni.
5/5 anonim válasza:
Ja és azt mondták 8napon belül kész lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!